About

Welkom op Flying Foodie!

Flying Foodie wie is flyingfoodie

Hi,

Ik ben Maris en ik heb een passie voor koken en eten. Als ik thuis eet, komt het zelden voor dat er niet echt wordt gekookt. Ik hou ervan om te experimenteren met gerechten en ingrediënten. Een nadeel daarvan is dat als ik een gerecht een tijdje niet gemaakt heb, ik niet meer precies weet wat er allemaal in ging. Na alle mogelijkheden afgewogen te hebben, heb ik besloten een blog te beginnen. Zo kunnen ook anderen genieten van mijn recepten!

Naast lekker thuis koken vind ik het ook super leuk om uit eten te gaan en de leukste hotspots te ontdekken. Als geboren en getogen Amsterdamse vind ik in Amsterdam de meeste van mijn hotspots, maar ik schroom er ook zeker niet voor om buiten onze hoofdstad rond te kijken!

Dit is niet de eerste keer dat ik blog, maar ik ben met Flying Foodie het blog begonnen dat echt helemaal bij mij past!

Voor wie is dit blog?

Flying Foodie Foodblog recepten

Voor iedereen die, net als ik, van eten en reizen houdt natuurlijk!

Voor thuis vind je hier vooral recepten en achtergrondinformatie over eten. De recepten zijn vaak gezond, maar soms mag er ook wel eens gezondigd worden. Je hoeft geen echte keukenprins of prinses te zijn; mijn recepten zijn nooit echt moeilijk!

Voor een leuke middag of een gezellig avondje uit vind je hier hotspots in Nederland; vaak in Amsterdam, waar ik zelf woon, maar zeker ook daarbuiten.

Ook blog ik graag over mijn ervaringen op reis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Gent en Antwerpen, maar ook aan Bali en Thailand!

Veel plezier op mijn blog!