Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (FlyingFoodie.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

FlyingFoodie.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van FlyingFoodie.nl kunnen geen rechten ontleend worden.

FlyingFoodie.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van FlyingFoodie.nl. FlyingFoodie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op FlyingFoodie.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

De inhoud van de site is © FlyingFoodie.nl, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en bewerkt (zo niet dan is dat aangegeven en/of toestemming verleend door de fotograaf). Het misbruiken of gebruiken van onze foto’s zijn serieuze illegale zaken en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij FlyingFoodie.nl en haar gebruikers.

Je mag alleen onze foto’s en teksten op je blog of site gebruiken mits je duidelijk teruglinkt naar FlyingFoodie.nl. Het gebruiken van onze foto’s en/of teksten zonder toestemming is diefstal.