Mini worstenbroodjes met bladerdeeg

Mini Worstenbroodjes met bladerddeeg
Mini Worstenbroodjes met bladerdeeg zijn super makkelijk en snel te maken. Kleine vertederende hapjes die het goed zullen doen bij je gasten of er nou wel of niet iets te vieren valt 😉
Worstenbroodjes zijn een snelle en simpele snack om te maken. Ze doen het normaal altijd al erg goed, maar met deze mini worstenbroodjes zul je zeker scoren. Ideaal fingerfood; je eet ze zo met één hap op.

Benodigdheden mini worstenbroodjes met bladerdeeg

1 blik cocktail worstjes
3 bladen bladerdeeg
1 ei

Optioneel:
kaas
sesamzaad en/of maanzaad

Bereiding mini worstenbroodjes met bladerdeeg

  1. Ontdooi het bladerdeeg en giet je mini cocktail worstjes af. Klop een ei los met een eetlepel water. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  2. Snijd de plakken bladerdeeg door midden en vervolgens in 5 repen. Je zou nu 10 reepjes bladerdeeg moeten hebben.
  3. Wikkel om elk worstje een reepje bladerdeeg en plak het dicht met een beetje ei.
  4. Plaats het rolletje op een bakplaat en bestrijk met ei. Strooi er eventueel wat sesam of maanzaad overheen. Dit staat extra gezellig, maar echt nodig is het niet.
  5. Plaats de worstenbroodjes met bladerdeeg in de oven en bak ze in ongeveer 10-12 minuten mooi goudbruin.

Eet smakelijk!

Ben je gek op kaas? Leg dan een klein plakje kaas op je bladerdeeg, voordat je het om je worstje heen rolt!

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge