Paas Wentelteefjes

Wentelteefjes van Paasbrood

Zondag is het alweer zover; Pasen! Een moment om lekker uitgebreid te brunchen, genieten van het, hopelijk, lekkere weer en een extra vrije dag op maandag. Met deze Paasbrood Wentelteefjes maak je het geheel nog feestelijker. Wentelteefjes van Paasbrood zijn zo lekker, dat je je zult afvragen waarom je dit niet eerder gemaakt hebt.

Normaal gesproken wordt er in het beslag voor wentelteefjes suiker of vanillesuiker toegevoegd. Paasbrood is al zoet van zichzelf dus heeft dit echt niet nodig. Wil je jezelf echt verwennen, dan kun je de melk ook vervangen door twee lepels room.

Benodigdheden
Paasbrood
2 eieren
1 eetlepel melk

Optioneel: Kaneel & Poedersuiker

Bereiding

  1. Kluts de eieren los met de melk in een diep bord.
  2. Snijd het paasbrood in plakken. Ongeveer zo dik als een normale boterham vonden wij zelf het lekkerst.
  3. Leg een plak paasbrood in je eimengsel. Draai na ongeveer 30 seconden je paasbrood om en laat het nog 30 seconden weken.
  4. Verwarm een koekenpan met wat vet (boter, kokosolie, olijfolie, wat je zelf het lekkerste vindt).
  5. Haal je paasbrood voorzichtig uit het eiermengsel en plaats het in de pan. Bak het ongeveer in 4 á 5 minuten goudbruin.
  6. Herhaal alle stappen tot je brood of eiermengsel op is.
  7. Bestuif je paasbrood wentelteefjes eventueel met wat poedersuiker en kaneel.

Heerlijk!

Ik wil iedereen een heel vrolijk Pasen toe wensen! Zo te zien wordt het heerlijk weer, dus geniet er van je extra vrije dag.

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *