Pasteibakjes met Brie, Honing en Tijm

Recept kerst voorgerecht Pasteibakjes Brie Honing Tijm
Brie, honing en tijm zijn gemaakt voor elkaar. Weet je wat het nog lekkerder maakt? Bladerdeeg! Pasteibakjes met brie zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens super makkelijk in gebruik.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik begin al goed in de kerstsferen te komen. Dit recept is ideaal voor iedereen die wat anders op tafel wilt zetten, maar hier geen uren de tijd voor heeft. Een lekker hartig voorgerechtje of als hapje bij de lunch!

Recept kerst voorgerecht Pasteibakjes Brie Honing Tijm

Pasteibakjes met Brie, Honing en Tijm

4 pasteibakjes (of 12 mini)
1 punt romige brie
3 flinke eetlepels honing
4 takjes verse tijm

Pasteibakjes met Brie, Honing en Tijm

  1. Verwarm de oven voor, zoals aangegeven op de verpakking van je pasteibakjes en bekleed de bakplaat met een bakpapiertje.
  2. Snijd de brie in kleine stukjes en vul de pasteibakjes hiermee. Ze mogen flink vol zitten, want na het bakken zakt de brie best wat in.
  3. Plaats de pasteibakjes met brie in de voorverwarmde oven en laat ze daar 15 minuten in staan, totdat de brie gesmolten is en de bakjes lekker warm en knapperig zijn.
  4. Sprenkel wat honing over elk bakje, rits de tijm van de takjes en sprenkel deze ook over de bakjes. Lekker eten nu ze nog warm zijn!

Snel en toch heel smaakvol!

Ben jij een echte kaasfan? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze recepten voor kaaskrokketjes, gebakken camembert en heerlijke kaasfondue!

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *