Snelle pizza wraps

Deel met vrienden en familie

Snelle pizza met wraps als bodem
Snelle pizza wraps zijn bij ons thuis super populair op het moment. Ze zijn niet alleen snel en makkelijk om te maken, maar natuurlijk ook, zoals jullie inmiddels wel gewend zijn van Flying Foodie, super smaakvol! Je zit met gemak binnen 30 minuten te smullen van deze lekkere slanke pizza’s.

In dit recept gebruik ik vier kleine wraps van zo’n 20 cm. Je kunt er ook voor kiezen om gewoon twee grote wraps te gebruiken. Ik vind de kleintjes zelf makkelijk eten en zo houd je ze ook makkelijker warm. Terwijl we de eerste pizza eten, gaat de tweede de oven in.

Dit recept is een voorbeeld van een pizza wrap die ik zelf op het moment erg lekker vind, maar je kan natuurlijk alle kanten op met de toppings. Wat dacht je bijvoorbeeld van zalm en wat dotjes roomkaas. Pittig gehakt met gegrilde paprika of lekkere Serranoham, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.

Snelle wrap pizza met courgette

Benodigdheden Snelle pizza wraps

voor vier kleine pizza’s, hoofdgerecht voor 2 personen
4 kleine wraps
tomatensaus
pesto
1 bolletje mozzarella
1 eetlepel pijnboompitten
1 courgette
vers gemalen zwarte peper

Bereiding Snelle pizza wraps

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de courgette en schaaf, met bijvoorbeeld een kaasschaaf, dunne plakjes.
  2. Smeer de wraps in met tomatensaus. Beleg deze met de plakjes courgette, plukjes mozzarella, hier en daar wat pesto en de pijnboompitjes. Nog een verse maal peper er overheen en ze zijn klaar om de oven in te gaan!
  3. Plaats je pizza wraps op een bakplaat in de voorverwarmde oven voor ongeveer 15 tot 20 minuten.

Eet smakelijk!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Kiss & Make-up says:

    Oooooh lekker, zeg!

    1. Mariska Author says:

      Zeker weten! Wie is er nou niet gek op pizza 👍

  2. LifeStyleTalks says:

    Ziet er super lekker uit! En snel klaar! Moet ik eens proberen!

  3. Snel, gemakkelijk en vooral LEKKER!

    1. Mariska Author says:

      Dat laatste is natuurlijk erg belangrijk 😀!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close