Win een reis naar Zuid-Afrika met je food pic!

Beef samosa op blauwe achtergrond
Door middel van een food pic een reis naar Zuid-Afrika winnen?! Het kan met Smaaklik Suid-Afrika. Ik leg je uit hoe je kans maakt om deze fantastische prijs te winnen.

Zuid-Afrika

Na de afgelopen jaren mijn verre reizen vooral in Azië doorgebracht te hebben, staan nu vooral Afrikaanse landen op mijn (eeuwig lange) reis-wishlist.

Tijdens mijn studie heb ik bijna een half jaar in Afrika gewoond, geleefd en gewerkt. En dan niet in Zuid-Afrika, maar in Kenia. Het prachtige continent heeft toen voor altijd een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Het is moeilijk uit te leggen aan personen die nog nooit in Afrika zijn geweest hoe bijzonder het continent is. De natuur, de mensen, de manier van leven… Vrienden die wel naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika zijn geweest begrijpen helemaal wat ik bedoel.

Zuid-Afrika heeft alles te bieden wat ik graag doe tijdens een reis. Prachtige landschappen en natuur, stranden, interessante steden, prachtige wijngaarden en natuurlijk heel veel erg lekker eten. En pinguïns, laten we de pinguïns vooral niet vergeten.

Zuid afrikaanse chef michel

Zo kun jij winnen

Jullie zijn inmiddels vast nieuwsgierig naar wat je moet doen om die prachtige reis naar Zuid-Afrika te winnen. Eigenlijk is het heel simpel. Maak één van de drie recepten die op de website van Smaaklik Suid-Afrika staan (samosa’s, vegetarische braai of de bobotie) en maak flink wat foto’s. Upload de beste foto van jouw gerecht op www.mijnzuidafrika.nl/smaaklik. Je hebt hiervoor tot 9 april de tijd!

De chef van Smaaklik Zuid-Afrika kiest de drie beste gerechten uit en vervolgens kan er op Facebook gestemd worden. Wie de meeste stemmen krijgt, in combinatie met de hoogste score van de chef, wint de hoofdprijs! Naast de hoofdprijs maak je ook kans op een diner voor twee bij een Zuid-Afrikaans restaurant.

Beef samosa op blauwe achtergrond

Zelf ben ik gegaan voor de samosa’s; die heb ik altijd al een keer zelf willen maken. Een mooi bijkomend voordeel van deze actie is dat ik er sowieso een heerlijke schaal hapjes aan over heb gehouden!

Dus spring lekker de keuken in, maak een van de recepten, maak een foto en stuur de mooiste in. Wie weet ga jij dan binnenkort naar Zuid-Afrika!!

*Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met South African Tourism *

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *