About

Hi, welkom op Flying Foodie!

Flying Foodie is voor iedereen die, net als wij, van eten en reizen houdt! Je zou het een combinatie van een foodblog en een travelbog kunnen noemen. Ooit begonnen als een manier om tips te delen met vrienden en recepten op te slaan voor later. Inmiddels genieten maandelijks tienduizenden mensen van onze recepten en tips.

Onze recepten zijn vaak gezond, maar soms mag er ook wel eens gezondigd worden. Je hoeft geen echte keukenprins of prinses te zijn; de recepten zijn nooit echt moeilijk! Blader door onze receptenindex of gebruik het zoekveld rechtsboven.

Onder het tabje informatie vind je onder andere uitleg over bepaalde ingrediënten, technieken en producten.

Geen zin om te koken maar wil je wel lekker eten? Voor een leuke middag of een gezellig avondje uit vind je hier op Flying Foodie de leukste hotspots in Nederland; vaak in Amsterdam, maar zeker ook daarbuiten.

Ga je op reis dan zit je hier ook helemaal goed! Overal vind je bijzondere en mooie plekjes, denk bijvoorbeeld aan Gent, maar ook aan Bali en Thailand! Waar we ook komen gaan we op zoek naar leuke hotspots met heerlijk eten en lekkere drankjes.

Lees lekker mee en hopelijk kunnen wij je inspireren tot het maken van een heerlijke maaltijd of het maken van een mooie reis!

Wij zijn wij?

Flying Foodie MarisMaris aka Flying Foodie
Maris is de chefkok van Flying Foodie. Al haar vakantiedagen gaan op aan reizen; het liefst naar plekken waar het eten goed is. Eigenlijk heet ze Mariska, maar vrienden noemen haar Maris. Aangezien ze al haar keukengeheimen en liefste hotspots met je deelt, ben je ook een beetje haar vriendin en mag je haar Maris noemen 😉

 

 

Arthur Blog

 

Arthur aka chef spelling 
Behalve zijn buikje rond te eten aan zo ongeveer alles wat je hier voorbij ziet komen, is hij ook de editor die alles naleest en checkt op spelling. Daarbij is hij ook nog eens (lokaal) kampioen vaatwasser inruimen, dus die taak blijft regelmatig voor hem liggen. Zijn werk als software developer komt van pas als de website aangepast moet worden.

 

Gastblogger worden op Flying Foodie

 

Gastbloggers
Zo nu en dan komt er ook een post van een gastblogger online op Flying Foodie. Zou jij graag gastblogger willen worden op Flying Foodie? Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in en wie weet komen we er samen uit!