Hipster hotspot Benji’s (Amsterdam Oost)

Deel met vrienden en familie

Burrata Benji's Amsterdam Oost
Amsterdam Oost is met Benji’s een hotspot rijker. Waan je aan de Wibautstraat even in een stadse jungle en kom helemaal tot rust!

Benji’s Amsterdam Oost

Bij Benji’s kun je terecht voor zowel ontbijt als lunch maar ook gewoon om lekker te loungen in een van de leuke zitjes. De kaart is modern en een tikje hipster, waar we stiekem allemaal wel gek op zijn. Zo vind je op het menu avocado toast, burrata salade en natuurlijk ook gember bier (van Monaco!!) en gember thee. Daarnaast hebben ze ook gewoon een heerlijk broodje filet americain met een kop doodgewone cappuccino. Wil je een hippe maaltijd die zo op Instagram kan? Ga dan voor één van de heerlijke bowls.

Gember bier benji's Amsterdam oost

Lunch Benji Amsterdam OOST

Inrichting

Voor de inrichting hebben ze bij Benji’s samengewerkt met Indebt Studio, om zo een heerlijke urban jungle sfeer te creëren. En dat is prima gelukt, met veel staal, beton en natuurlijk heel veel groen!

Met mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op het ruime terras van Benji’s. Uitkijkend op de drukke Wibautstraat is er altijd wat te zien.
Hotspot Benjis amsterdam oost

Burrata Benji's Amsterdam

Hipster hangout

Benji’s valt zeker in de categorie hipster hangouts. Overal om je heen zie je hip geklede, jonge mensen zitten, die ‘druk’ bezig zijn op hun MacBooks, inclusief gratis Wifi. Zelf heb ik daar helemaal geen last van, maar als je een ware hipster allergie hebt, kun je Benji’s misschien beter overslaan 😉

Locatie: Wibautstraat 196, Amsterdam Oost
Gratis Wifi: Ja
Openingstijden: Dagelijks van 8:00 tot 17:00 uur

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Benji’s Amsterdam!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Woow zie er geweldig uit, zou ik binnekort samen met mijn verloofde ook wel eens willen doen. Ik blijf je volgen,

    Alvast dank vor de inspiratie !

    groetjes

    Karen

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close