The Uptown Meat Club

Deel met vrienden en familie

UPTOWN meat club Amsterdam
Zin in een goed stuk vlees in het centrum van Amsterdam? Denk dan zeker eens aan The Uptown Meat Club. Ik ben jullie voor gegaan en kom zeker nog eens terug!

The Uptown Meat Club

Het restaurant is een soort ‘next level’ bistro. Trendy ingericht met een lange bar en hoge tafels aan het begin van het restaurant en knusse tafels achterin. Prima geschikt voor alle soorten etentjes. Of je nou snel een hapje na je werk wilt doen of uitgebreid wilt dineren. In het interieur vind je veel stoere industriële elementen, zoals beton gecombineerd met hout en leer. Het vlees wordt geserveerd op stoere houten planken. Door de locatie is het goed te combineren met een bezoek aan een concert en museum of natuurlijk na een shopsessie in de PC Hooftstraat.

Bar uptown meat club amsterdam

Vlees van de Hollandse Dubbeldoel Koe

Al het rundvlees bij de Uptown Meat Club komt van de Hollandse Dubbeldoel koeien. Dit zijn koeien die eerst als melkkoe worden gebruikt, maar waar later ook het vlees van wordt gebruikt. Op die manier wordt het vlees een stuk duurzamer. Om de kwaliteit en de smaak van het vlees van deze melkkoeien te verhogen krijgen ze na hun tijd als melkkoe eerst nog een periode rust. Als je dan toch vlees gaat eten, dan dit is dit een mooi product.

lunch sandwich uptown meat club

Het Menu van The Uptown Meat Club

Uiteraard kun je bij dit restaurant goed terecht voor een heerlijke steak die wordt bereid in de Mibrasa houtskool-grilloven. Naast gegrilde stukken vlees is er een vrij uitgebreide keuze aan voorgerechten, bijgerechten en sandwiches. Voor de echte vegetariër is er niet veel keuze, maar dat is wel te begrijpen.
Dorst gekregen van al dat eten? Ze hebben een heerlijke selectie met goede wijnen, waarvan veel wijnen per glas te bestellen zijn.

Bereikbaarheid

The Uptown Meat Club is goed bereikbaar met het OV; het bevindt zich op een steenworp afstand van het Museumplein, waar  veel trams en bussen stoppen. Uiteraard kun je er ook met de auto heen. Let wel op: het is er vaak druk en de parkeergarage onder het Museumplein is één van de duurste garages van de stad.

Locatie: Van Baerlestraat 7, Amsterdam Zuid / Centrum
Openingstijden: dagelijks van 12:00 tot 22:00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22:30

Steak eten amsterdam

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close