Happyhappyjoyjoy Amsterdam | Asian streetfood

Deel met vrienden en familie

Happyhappyjoyjoy Aziatisch Amsterdam West

Happyhappyjoyjoy is één van de leukste Amsterdamse hotspots voor Asian Streetfood. Hier kom je vast en zeker met een heerlijk gevulde buik en een happyhappyjoyjoy stemming van vandaan!

Ik zal het eerlijk toegeven, ik loop niet zo warm voor tv-chefs. Zeker niet als ze meerdere restaurants hebben (voor Ron, Heston en Jamie maak ik een uitzondering ;)). Ze moeten zich bij mij dan altijd een beetje extra bewijzen. Zo ook Happyhappyjoyjoy van Julius Jaspers. Het mocht ook niet helpen dat ik niet super enthousiast was over zijn grill restaurant. Na alle goede verhalen en enthousiaste reacties van mensen die wel weten wat lekker eten is, besloot ik het toch zelf te proberen. En ze hadden gelijk hoor, wat is het lekker!

Happyhappyjoyjoy Aziatisch Amsterdam West Boa's Happyhappyjoyjoy Aziatisch Amsterdam West

Het menu van Happyhappyjoyjoy staat helemaal vol met kleine, lekkere Aziatische streetfood hapjes. Je kiest 3 à 4 gerechtjes per persoon die je kunt delen, als je daar zin in hebt. Binnen no time staat je tafel vol met lekkers. Aanraders? De eenden bao’s moet ik gewoon elke keer bestellen, zo lekker. Verder kan ik ook zeker de Gaji-namul (Koreaanse salade),  Tjien Kauw (gefrituurde dumplings van rundvlees, groente) en de Bun Cha Meatballs (Vietnamese gehaktballetjes) aanraden!

Happyhappyjoyjoy Aziatisch Amsterdam West inrichting Happyhappyjoyjoy Aziatisch Amsterdam West Boa's

Met de heerlijke drukte en ietwat kitsche inrichting van Happyhappyjoyjoy, waan je je even op een Aziatische foodmarket, in plaats van middenin Amsterdam Oud West.
Reserveren is zeker wel aan te raden, want het kan er echt heel erg druk zijn. Ben je vergeten te reserveren en mag je over 45 minuten terugkomen voor een tafeltje? Loop dan eens naar T’s voor een lekker wijntje, die zitten namelijk om de hoek!

Locatie: Bilderdijkstraat 158hs, Amsterdam West
Openingstijden: Dagelijks van 12:00 tot 22:30, vrijdag en zaterdag tot iets later (23:00)
Meer info: bekijk de website van Happyhappyjoyjoy

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close