IJsmanschap Amsterdam | Ambachtelijke ijsjes

Deel met vrienden en familie

Ijsmanschap Amsterdam ambachtelijke ijsjes
Bij IJsmanschap Amsterdam kun je terecht voor heerlijke ambachtelijk, gemaakte popsicles (ijsjes op een stokje zeg maar). Weer of geen weer, deze ijsjes smaken werkelijk verrukkelijk. Kies je eigen topping en maak er een feestje van!

Ijsmanschap Amsterdam West ambachtelijke ijsjes popsicle bar

Kwijlen voor de vitrine

Een vitrine vol met vrolijke, maar naakte ijsjes ben ik in Azië al regelmatig tegengekomen, maar nog niet eerder in Nederland. Niet zo gek ook, IJsmanschap is namelijk de eerste ambachtelijke popsicle bar in Nederland! Wat mij betreft werd het ook wel eens tijd.

Alle popsicle ijsjes worden gemaakt zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen en zijn er in heel veel heerlijke smaken. Met smaken als Champagne-framboos (mijn keuze!), Marsala-vijgen, kokos-mango en bloedsinaasappel wordt het nog moeilijk keizen.

Heb je je smaak gekozen, dan kom je voor het volgende ‘dilemma’ te staan: ga je voor een topping en zo ja, welke? Zo kun je gaan voor een melk, pure of witte chocolade dip. Of kies je toch maar een praline dip? En wil je daar dan ook nog nootjes bij? Keuzes, keuzes, zoveel lekkere keuzes!

Ijsmanschap Amsterdam West ambachtelijke ijsjes popsicle bar

Ijsmanschap Amsterdam ambachtelijke ijsjes popsicle bar

Eén van de grote voordelen van de IJsmanschap vind ik toch wel dat ze niet alleen elke dag, maar ook dat ze tot lekker laat open zijn (21:00 uur!). ‘s Avonds na het eten nog lekker op pad gaan voor een ijsje vind ik namelijk echt heel erg leuk. Behalve voor ijsjes, kun je hier ook terecht voor een goede bak koffie, thee en sap.

Locatie: Van Spilbergenstraat 2, Amsterdam West
Openingstijden: Dagelijks van 12:00 tot 21:00, zaterdags zelfs al vanaf 11:00
Meer informatie? Check de website van IJsmanschap

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Wat zien die ijsjes super tof uit. Als ik in de buurt ben ga ik zeker even langs bedankt voor delen <3

    1. Mariska Author says:

      Graag gedaan 😀

  2. Als ik in A.dam ben ga ik zeker langs

  3. karlien says:

    Woow, dat ziet er echt goed uit!!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close