Flying Foodie Jansz. make-away box review

Deel met vrienden en familie

Als wij niet naar het restaurant mogen, halen we toch gewoon het restaurant in huis? Met de make-away box van Restaurant Jansz. heb je een heerlijk Jansz. diner, maar dan gewoon in je eigen woonkamer. De perfecte manier om nu de horeca dicht is, toch te genieten van je favoriete restaurants of juist nieuwe restaurants te leren kennen. Benieuwd of de Jansz. box wat voor jou is?

Take-away of make-away?

Zelfs als foodie ben ik niet vies van het zo nu en dan bestellen van eten. Natuurlijk, ik kook graag zelf, maar ik mis het uit eten gaan ook echt! En daarnaast ben ik zelf ook gewoon wel eens lui. Om de horeca te steunen en toch nog een beetje dat restaurantgevoel te krijgen, bestellen we regelmatig bij onze favoriete restaurants. Daarbij zie je heel duidelijk twee stromingen. Sommige restaurants doen echt aan take-away. Het eten is al helemaal klaar om gegeten te worden. Vorkje erbij en prikken maar. Anderen gaan voor make-away boxen, waarbij het moeilijke werk al gedaan is en je het thuis alleen nog maar af- en op hoeft te maken. Vaak krijg je uitleg in de vorm van fimpjes, ook hoe je je bordje mooi op kunt maken.

Jansz tonijn tartaar

Inmiddels hebben we flink wat ervaring en heb ik een duidelijke voorkeur ontwikkeld voor make-away boxen. Tenzij je bij een restaurant om de hoek woont of je net wel die bezorger treft met een scooter of auto, merk je toch dat je eten snel lauw wordt. Dat is echt zonde van een restaurantmaaltijd, waar je wel gewoon een flink bedrag voor neerlegt. Bij make-away heb je dat gewoon zelf in de hand. Ook heb je gedurende je avondje wat meer rust om de gangen in je eigen tempo te serveren. In dat opzicht scoort Jansz. met zijn box dus direct punten!

Jansz. make-away box in het kort

💰 Prijs: € 45,00 per persoon
🌸 Bijzonderheden: ze hebben ook een kindermenu (€ 25,00)
🥦 Vegan friendly: ja, er is een hele vegan box
🌎 Bestellen:Thuis uiteten tot 21.00 uur voor de dag erna
🚚  Bezorging: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Den Bosch (Pick-up ook mogelijk)

Extra handig, iets wat niet bij alle restaurants kan, is dat je bij Jansz. de boxen per persoon kunt bestellen. Dus ook met een oneven getal kun je aanschuiven, handig nu je max 1 persoon op bezoek mag hebben. Je kunt daarmee dus ook mix en match doen tussen de vegan en niet-vegan box!

Jansz makeaway tonijn

Het menu van Jansz.

Je kunt kiezen uit het ‘gewone’ menu dat bestaat uit tonijntartaar met avocado en harissa, coquilles Saint–Jacques met beurre blanc, hanger steak met pastinaak en rode wijnsaus en een chocoladefondant als dessert. Deze hadden wij.
Of een vegan menu dat onder andere bestaat uit pompoen met kokosnoot, bloemkool met kappertjes en een heerlijke brownie. Ook is er een kidsmenu beschikbaar!

Het luxe gevoel begint al bij de bezorging

Op de dag van de bestelling krijg je een berichtje op je telefoon; daarin vind je niet alleen het tijdsvak waarin je box wordt bezorgd, maar ook een link naar een kaartje. Op dit kaartje kun je zien hoeveel bezorgingen er nog voor je zijn en waar de bezorg(st)er zich ongeveer bevindt.

Onze bezorgster was super vriendelijk en geeft je meteen een feestelijk gevoel, wanneer ze je de twee boxen aanreikt, versiert met een mooi lint. Een totaal andere ervaring dan de gemiddelde DHL bezorger die ik aan de deur krijg en nog net niet je pakketje naar binnen smijt. Het is een kleine moeite, maar het geeft je meteen een goed gevoel.

inhoud jansz makeaway box

In de box vind je:

  • Maaltijden per gang verpakt
  • Geschreven instructies
  • QR code voor foto’s van de opmaak
  • QR code voor de Jansz. Spotify playlist, zodat je helemaal in de juiste sfeer komt
  • Een mooi menukaartje

En wat vinden we van de make-away box van Jansz.?

De gerechten zijn super makkelijk af te maken. De tonijntartaar hoef je bijvoorbeeld alleen even om te draaien en te versieren met papadums. Zo gaat het eigenlijk met alle gerechten. Het enige wat je nodig hebt is een pan met warm water om de zakjes met sauzen op te warmen en een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.

De smaken zijn niet super uitgesproken, maar dat is ook niet iets wat je verwacht wanneer je het menu van Jansz. leest. Het zijn klassieke gerechtjes, met smaken die daarbij horen. De kwaliteit van het eten is hoog, wij hebben genoten van iedere gang. Daarbij was het ook weer een heerlijk feestelijk avondje thuis, iets wat in deze lastige tijd zeer welkom is!

Hanger steak jansz

Jansz coquilles

Gesponsord. Wij hebben de box van Jansz. gekregen om uit te proberen. Nou waren we al van plan de box te bestellen, dus dat was mooi meegenomen. Er zijn geen afspraken gemaakt over de inhoud van de review, dit is dus helemaal onze eigen mening!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close