Lotti’s | Hoxton Hotel Amsterdam

Deel met vrienden en familie

Restaurant Hoxton hotel Lotti's relaxt
Lotti’s
is een heerlijke hotspot midden in het Hoxton Hotel. Lekker betaalbaar genieten, in een enorm relaxte setting.

Bij Hoxton vinden ze zichzelf een anti-hotel. Dit dragen ze onder andere uit door de receptie niet bij de ingang te zetten en overal een huiselijke sfeer te creëren. En ze willen graag dat ook ‘locals’ de weg naar hun restaurant vinden, want dat restaurant is bedoeld voor iedereen. Dit is ook de reden dat ze het restaurant een andere naam hebben geven, namelijk Lotti’s, vernoemd naar de designer van het restaurant. En ik moet toegeven, ik heb zelden zo gezellig en relaxt gezeten in een restaurant van een hotel. Hetzelfde geldt trouwens voor de lobby!

Restaurant Hoxton hotel Lotti's ontbijt

Restaurant Hoxton hotel Lotti's

Het restaurant

Bij een hotelrestaurant en de locatie (midden op de grachtengordel van Amsterdam) verwacht je natuurlijk een flink prijskaartje. Maar niets is minder waar.  De bagel met een flinke portie zalm en twee gepocheerde eieren, van de foto hierboven, kostte 9 euro. Persoonlijk vind ik dat een zeer acceptabele prijs. Ze zijn bij Lotti’s van de grote smaken en weinig frutsels en dat zie je ook duidelijk terug in het menu.

Restaurant Hoxton hotel Lotti's koffie

Het decor is vintage en heeft een cozy livingroom experience. Er hangt een enorm ontspannen sfeer, waardoor ik mezelf snel op mijn gemak voel. Het midden van het restaurant is heerlijk licht, en met mooi weer kan het dak zelfs open, alsof je heerlijk buiten zit!

Restaurant Hoxton hotel Lotti's relaxt Amsterdam

Je kunt de hele dag bij Lotti’s in het Hoxton terecht. Onbijt, lunch, of een uitgebreid diner? Het kan er allemaal. Op vrijdagavond maken ze er vaak een feestje van; later op de avond speelt een DJ chille beats en kun je er heerlijke cocktails drinken (het deed mij enorm aan Ku De Ta op Bali denken!)

Locatie: Herengracht 255, Amsterdam Centrum
Openingstijden: Dagelijks van 7:00 tot 1:00
Meer info: bekijk de website van Lotti’s en het Hoxton Hotel
Gratis Wifi?: ja/nee

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Echt gezellig

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close