Mr. & Mrs. Watson

Deel met vrienden en familie

Update juli 2023: Mr & Mrs Watson restaurant permanent gesloten
Mr & Mrs Watson is een all-vegan hotspot in Amsterdam Oost. Geen dierlijk product komt er hier aan te pas om heerlijke maaltijden te maken; van taartjes tot cocktails, van ontbijtjes tot avondmaal: alles is heerlijk & vegan. Oh ja, ze hebben dus ook nog eens de allerlekkerste vegan kaas!

In de hippe bar en bijbehorende knusse souterrain kun je de hele dag terecht voor heerlijk eten. Het menu staat vol met de lekkerste hapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van bitterballen met Thaise kokos curry vulling, crostini’s met gravad carrot of een ‘Sloppy Joe’. De vegan kaasfondue (ja echt!) willen wij zeker nog een keer proberen.

Vegan bar cocktails watson

Vegan brunch Amsterdam Oost

Als je dan nog niet genoeg hebt, kun je je ook nog eens te goed doen aan heerlijke toetjes. Of loop je alleen binnen voor een toetje?

Homemade vegan kaas bij Mr & Mrs Watson

Wanneer het gesprek over vegan eten gaat, wordt er bijna altijd de uitspraak gedaan ‘Ik zou wel vegan willen eten, maar ik kan echt niet zonder kaas!’. Wees gerust, er is ook vegan kaas. Oké, de meeste zijn niet zo lekker als je het mij vraagt, maar bij Mr & Mrs Watson weten ze wel hoe het moet. Niet alleen hebben ze hier meerdere soorten vegan kaas, ze maken het ook nog eens zelf. De kaasjes zijn zo populair dat het kaasplateau (Watson Cheeses) alleen in de avond verkrijgbaar is. De kaasjes hebben zelfs een award gewonnen!

Mr Mrs Watson


Mr & Mrs Watson was al populair voordat ze de deuren opende. Het restaurant is namelijk mogelijk gemaakt door middel van crowd funding. Tof om te zien daar er zoveel draagvlak is voor een geheel vegan restaurant.

Al met al is Mr & Mrs Watson wat ons betreft een heerlijke hotspot voor iedereen die vegan is, met vegan vrienden naar een leuk restaurant wilt of voor wie gewoon eens vegan wilt eten!

Locatie: Linnaeuskade 3h, Amsterdam Oost
Openingstijden: dagelijks van 11:30 tot 23:00 behalve op maandag, dan zijn gesloten.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close