Poptasi | De lekkerste macarons van Amsterdam

De lekkerste macarons van Amsterdam poptasi
UPDATE POPTASI IS HELAAS GESLOTEN Waar koop je de lekkerste macarons van Amsterdam? Het antwoord is voor mij vrij duidelijk: bij Poptasi. Beter heb ik ze, zeker in Nederland, nog niet mogen proeven.

Poptasi is zeker niet nieuw in Amsterdam, ze zitten er al jaren. En ik zal eerlijk toegeven: zelf ken ik ze ook al jaren. Toch schreef ik nooit eerder over ze. Wel sprak ik over ze, heel veel zelfs. Op een geven moment werd ik op mijn vingers getikt. ‘Hé, die macarons in Amsterdam waar jij het zo vaak over hebt, die kon ik helemaal niet terug vinden op je blog’. Dus geen spiksplinternieuwe hotspot, maar zeker wel een hele fijne! Heeeeel erg lekker, veel te lekker eigenlijk 🙂

Poptasi Amsterdam macarons in de pijp

Goed, de macarons dus. Bij Poptasi zijn ze helemaal zoals ze zouden moeten zijn: licht krokant van buiten, chewy van binnen en natuurlijk gevuld met de allerlekkerste smaakjes. Meestal hebben ze iets van 15 á 20 smaken. Een paar favorieten van mij zijn Salted Caramel (natuurlijk), Coconut Dark Chocolate en Spekkoek. Wisten jullie trouwens dat macarons glutenvrij zijn?

De lekkerste macarons van Amsterdam poptasi

De Gerard Doustraat ligt parallel aan de Albert Cuyp, je kunt je bezoekje dus prima combineren met een bezoekje aan de markt. Daarna kun je nog burgers eten bij Geflipt en een wijntje doen bij GlouGlou of natuurlijk naar één van de andere geweldige hotspots die de Amsterdamse Pijp te bieden heeft!

Locatie: Gerard Doustraat 103, de Pijp, Amsterdam West
Openingstijden: Dinsdag tot zondag van 10:00 tot 17:00
Meer informatie: Bekijk de website en Facebookpagina van Poptasi

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *