Arthur’s recensie: Julius Bar & Grill

Deel met vrienden en familie

Recensie Julius Bar & Grill Amsterdam Zuid
PERMANENT GESLOTEN Zo nu en dan vraagt Mariska mij om een restaurantrecensie voor Flying Foodie te schrijven. Julius Bar & Grill is één van de laatste restaurants die ik bezocht. Nieuwsgierig wat ik ervan vond?

Julius Bar & Grill is een restaurant van onder andere Julius Jaspers; jullie waarschijnlijk wel bekend van het tv programma ‘Topchef’. Het restaurant richt zich op het betere barbeque werk. Ik was nieuwsgierig en nam een kijkje.

Wat als eerste opvalt is dat het een vrij groot restaurant is met veel tafels. Het interieur is helemaal in mijn straatje: een tikkeltje industrieel met een mooie grote keuken in het midden van de zaak.

Zelf gingen wij op een maandagavond een kijkje nemen, dan is er een actie met onbeperkt spareribs eten voor 18,00 pp. Wat direct opviel was dat het op een maandag vrij rustig is. Dat heeft voor- en nadelen, maar in zo’n enorme ruimte zou het iets gezelliger zijn, als er wat meer tafels bezet zijn. Het personeel was vriendelijk en ongedwongen, maar ook wel slordig. Naar mate de avond vorderde, leken ze je soms wat te vergeten. Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt op een avond dat het hele restaurant vol zit! De service mag van mij los en ongedwongen, maar er moet toch een bepaalde scherpte zijn.

Recensie Julius Bar & Grill Amsterdam Zuid

Dan het eten. De ribs zelf waren goed; smaakvol, zacht, maar toch met structuur. Je krijgt er een stuk of vier sauzen bij, die lekker zijn, maar ook niet bijzonder. De aardappel en de sla zijn prima. Na je bordje leeggemaakt te hebben, kun je steeds een nieuwe halve portie extra krijgen. Over de hoeveelheid op de maandag dus niet te klagen. Maar is het gerecht zelf, op een andere dag, zijn 18 euro waard? Ik vind het persoonlijk wat aan de hoge kant, vooral omdat het wel lekker was, maar het aan de andere kant weinig bijzonder. Probeer dan eens de ribs bij Ron Gastrobar!

 

Recensie Julius Bar & Grill Amsterdam Zuid

Zelf kom ik dan tot de volgende cijfers:

Eten: 7
Service: 6
Decor: 8

Recensie Julius Bar & Grill Amsterdam Zuid

Zou ik er nog eens heen gaan: ik vermoed van niet. Het is zeker niet slecht, maar gezien het enorme aanbod in Amsterdam, kies ik volgende keer waarschijnlijk voor een andere optie!

Meer info: bekijk de website van Julius Bar & Grill
Locatie: Ceintuurbaan 256-260, Amsterdam Zuid
Kosten: voorgerechten ongeveer 10 euro, hoofdgerechten tussen de 15 en 30 euro.
Gratis wifi: Not sure!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close