Tips restaurantweek in Amsterdam

Deel met vrienden en familie

De Nationale Restaurantweek is vandaag weer begonnen. Hoe maak je een keuze uit al die leuke restaurants die mee doen aan de restaurantweek? Misschien heb je al een tijdje een restaurant op het oog, maar voor diegene die het nog niet weten, deel ik mijn tips voor de restaurantweek in Amsterdam.

Floor 17
Tip restaurant week Amsterdam Floor17

Bij Floor17 kun je niet alleen heerlijk eten en genieten van goede cocktails, maar ook dineren met misschien wel het mooiste uitzicht over Amsterdam. Floor17 bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de 17e etage van het Ramada Inn hotel in Amsterdam West. Het restaurant is zo ingericht dat je vanaf elk tafeltje naar buiten kunt kijken en zo tijdens het eten kunt genieten van de prachtige skyline van Amsterdam.

Meer info over Floor17

Bron foto

I-Dock
Tip restaurantweek Amsterdam I Dock 2016

Ook op een prachtige locatie ligt restaurant I-Dock, dat toch nog veel mensen niet ontdekt lijken te hebben. Pal naast het IJ met prachtig uitzicht over het water. De keuken bereidt mediterrane gerechten met een moderne internationale twist. Echt het gevoel van een luxe avond uit.
Meer info over I-Dock

Bron foto

Blue Spoon
Tip restaurantweek Amsterdam 2016 Blue Spoon

Pal in het centrum op de Prinsengracht vind je het prachtige Andaz hotel. Bij dit hotel hoort natuurlijk een fijn en goed restaurant; Blue Spoon in dit geval. Heerlijk eten in een prachtig design restaurant. De keuken is volledig open, zodat je lekker mee kan kijken. Als je er dan toch bent, neem dan ook eens een kijkje in de binnentuin!

Meer info over Blue Spoon

Bron foto

Mchi
Tip restaurantweek Amsterdam 2016 Mchi

IJburg is misschien niet een locatie waar je direct aan zou denken met de restaurantweek, maar er zitten wel degelijk goede restaurants. Mchi is bij een favoriet. Een heerlijk fusion restaurant waar je terecht kunt voor Aziatische gerechtjes. Het personeel is er ook nog eens altijd top! Aanraders zijn de Ebi Furai rol, Peking Duck Pancake en de Mongolian Lamb. En oh ja, ze hebben hier ook heerlijke desserts!

Meer info over Mchi

Bron foto

Zina
Tip restaurantweek Amsterdam 2016 Zina

Zina is modern ingericht met een duidelijke Oosterse touch. Dit komt ook overheen met de keuken: het beste uit de Noord-Afrikaanse en Arabische keuken. Smaakvolle gerechten, die je niet snel in een ander restaurant zult tegenkomen!

Meer info over Zina

Bron foto

Tot zover mijn tips, hebben jullie nog tips voor leuke restaurants in Amsterdam tijdens de restaurantweek?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ik had echt van alle restaurantjes nog nooit gehoord. En jongens, wat een schande want dit ziet er zó leuk uit 🙂

    1. Mariska Author says:

      Dat is nooit een schande hoor Melle! Amsterdam heeft zoveel restaurants dat het onmogelijk is om ze allemaal te kennen 😉

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close