Vapiano | Italiaans in het centrum van Amsterdam

Deel met vrienden en familie

Vapiano betaalkaart systeem
Vapiano opent in rap tempo nieuwe filialen en ik nam een kijkje in hun restaurant in de Amstelstraat in Amsterdam. Een leuke plek als je lekker een hapje Italiaans wilt eten, alleen tijdens je werk of met een hele groep!

Het interieur van het restaurant is ingericht met een combinatie van marmer, hout en leer met accenten van rood. Er hangen grote zwart-wit foto’s met beelden uit Italië en grote krijtborden met creatieve tekeningen.

Interieur Vapiano Pluk kruiden bij Vapiano

Vapiano in de Amstelstraat in Amsterdam bestaat uit drie verdiepingen, niet hoog, maar de diepte in. Desondanks krijg je niet het idee dat je in een bedompte, donkere kelder zit. Het is zo ingedeeld dat het daglicht helemaal naar beneden schijnt. Er zijn grote tafels, maar ook veel kleine knusse plekjes. Daarmee is het zowel geschikt om met z’n tweetjes te eten, als met een grote groep.

Op de grote tafels vind je lekkere oliën en pluk je zelf je eigen kruiden, waarmee je je eten verder kunt pimpen.

Het menu

Op het menu vind je een combinatie van antipasti, salades, soepen, pasta’s, pizza’s en risotto’s. Mocht je daarna nog plek over hebben, dan kun je altijd nog aan een dolci denken, waaronder een heuse Nutella cheesecake! Daar is altijd nog wel plek voor, toch?

De pasta’s en sauzen worden op elke locatie vers gemaakt. Bij binnenkomst krijg je een betaalkaart en daar laat je al je eten op zetten. Pas als je weg gaat, lever je de pas weer in en reken je af!

Vapiano Ceasar Salad

Niets alles komt tegelijk

Niet alle gerechten komen bij Vapiano tegelijk, maar zodra ze klaar zijn, gaat je zoemer en kun je het ophalen. Dit kunnen sommige mensen als vervelend ervaren, maar je kunt het ook van de positieve kant bekijken. De gerechten krijg je direct als ze klaar zijn en je kunt ze zo makkelijk met elkaar delen. Zelf ben ik altijd erg fan van delen.

Grote tiramisu Vapiano Amsterdam

Snel, makkelijk en gewoon prima

Voor ‘haute cuisine’ hoef je niet bij Vapiano te zijn, maar voor een snelle & betaalbare Italiaanse hap kun je er uitstekend terecht!

Locatie: Amstelstraat 2-4 of Oosterdokkade 145 , Amsterdam Centrum (+meerdere locaties in Nederland en daar buiten)
Openingstijden: dagelijks van 11:00 tot 23:00
Meer info: bekijk de website van Vapiano
Gratis Wifi: Ja/Nee na een connect met Facebook

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close