Iedereen naar de Vegan Junk Food Bar

Deel met vrienden en familie

Vegan junk foodbar Kapsalon
Ik moet iets toegeven: meestal deel ik een nieuwe hotspot met jullie zodra ik hem zelf heb ontdekt. Soms ga ik nog een paar keer langs om er zeker van te zijn dat het eten echt goed is en dat ik niet gewoon geluk heb gehad. Over de Vegan Junk Food Bar heb ik nooit geschreven, dat terwijl ik ze al heel lang ken en ze al ruimschoots heb uitgeprobeerd. Misschien wilde ik het stiekem voor mezelf houden.

Hier eet je de beste kapsalon van Amsterdam

Geloof het of niet, de beste kapsalon eet je hier en ja, ook de kapsalon is VEGAN! Als je het eet geloof je het alleen niet. De frietjes zijn knapperig, het ‘vlees’ is sappig in plaats van droog, en ja ook de ‘kaas’ hoef je niet te missen. Er zit een berg verse chili’s en andere groenten overheen. De speciale VJFB saus maakt het helemaal af. Behalve gewone patatjes kun je ook kiezen voor zoete aardappel (aanrader!!) en zelfs kikkererwtenfrietjes (die moet ik echt nog proberen). Met de laatste zou je dan zelfs een low-carb kapsalon hebben..?

Beste kapsalon van Amsterdam

Voor mij is dit echt het ultieme ‘troostvoer’ na een te lange of frustrerende dag op kantoor.

De Vegan Junk Food Bar

Behalve een fantastische kapsalon hebben ze nog meer vegan toppers bij de Vegan Junk Food Bar. Zo hebben ze heerlijke burgers (ik raad de Original VJFB burger aan), shoarma en ook nog goede snacks! Mijn favorieten zijn denk ik de bitterballen en de cheese springrolls. Soms is het moeilijk te geloven dat dit allemaal vegan is.

VJFB Burger

VJFB Amsterdam

Locaties VJFB in Amsterdam

Inmiddels is de VJFB zo populair dat ze al vier locaties hebben! Niet zo vreemd natuurlijk, aangezien ik gewoon niet de enige kan zijn die fan is van de VJFB Kapsalon. Er mist er alleen nog eentje in Amsterdam Noord en dan kun je in alle windrichtingen van Amsterdam genieten van vegan snacks.

VFJB de Pijp: Marie Heinekenplein 9-10
VFJB Eastside: Eerste van Swindenstraat 389
VFJB West: Staringplein 22
VFJB Downtown: Reguliersdwarsstraat 57

VJFB Amsterdam West

Maar om eerlijk te zijn: gezien de rol van troostvoer die de kapsalon in mijn leven heeft bestel ik het vooral: via Deliveroo (kortingcode) of UberEats (gratis bezorging met code: eats-d9aa3qa7ue).

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close