Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (FlyingFoodie.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer. FlyingFoodie.nl beschikt ook over een privacy verklaring.

FlyingFoodie.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van FlyingFoodie.nl kunnen geen rechten ontleend worden.

FlyingFoodie.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van FlyingFoodie.nl. FlyingFoodie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op FlyingFoodie.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Op de inhoud van de site rust copyright (© FlyingFoodie.nl), alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en bewerkt (zo niet dan is dat aangegeven en/of toestemming verleend door de fotograaf). Het misbruiken of gebruiken van onze foto’s zijn serieuze illegale zaken en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Je mag alleen onze foto’s en teksten op je blog of site gebruiken mits je duidelijk linkt naar FlyingFoodie.nl en je daarbij vooraf schriftelijk toestemming hebt gekregen. Het gebruiken van onze foto’s en/of teksten zonder toestemming is diefstal en daar zullen wij stappen tegen ondernemen.

 

De laatste aanpassing aan deze pagina heeft plaatsgevonden op 13-5-2018.

Close
© Copyright Flying Foodie
Close