Art TastE | Wijs, Spijs & Kunst op een unieke locatie

Art TastE Wijn Kunst en heerlijk eten op een unieke locatie in Amsterdam

Zin in een unieke ervaring? Hou je van lekker eten? Hou je van lekkere, goede wijn? Ben je gek op kunst of tenminste een klein beetje nieuwsgierig naar kunst? Dan heb ik een super leuk concept voor jullie gevonden: Art TastE.

Art TastE Wijn Kunst en heerlijk eten op een unieke locatie in Amsterdam
Art TastE Wijn Kunst en heerlijk eten op een unieke locatie in Amsterdam

Art TastE vindt elke eerste donderdag van de maand plaats op een wisselende en unieke locatie. Het is een samenwerking tussen de wijnkenner Teus van Viniteus en ArtAngels. Wat maakt de locatie zo uniek zou je denken, tegenwoordig hebben we alles toch wel gezien? Nou, dat je vaak middenin het atelier van de kunstenaar zit!

Teus is niet alleen een echte wijnkenner en liefhebber, hij kan ook nog eens goed koken en dat laat hij zien! Vaak in een geïmproviseerd keukentje, aangezien een kunstenaar over het algemeen niet bezig is met het koken van eten. Tijdens de avond krijg je een aantal heerlijke gangen voorgeschoteld en bij elke gang krijg je een heerlijke bijpassende wijn, waar Teus gepassioneerd over verteld. Niet alleen een leuk verhaal om te horen, maar zodra je de wijn en het eten samen proefde snapte het meteen: deze jongen weet waar hij het over heeft.

Evenzo bijzonder is het gezelschap waarin je je kunt bevinden tijdens een Art TastE diner. Een combinatie van mensen die van kunst en/of wijn en/of eten houden, in een compleet willekeurig gezelschap. De groep is relatief klein (maximaal 20 personen) en je zit met z’n allen aan lange tafels. Dit maakt de communicatie zeer laagdrempelig en zo komen er bijzondere gesprekken op gang. Zo zat ik naast een zangeres die zich specialiseerde in klassiek en opera. Iemand die ik normaal nooit tegen zou komen, of in ieder geval niet zomaar een gesprek mee zou beginnen en visa versa. Maar voor deze avond hadden we het super gezellig samen.

Art TastE Wijn Kunst en heerlijk eten op een unieke locatie in Amsterdam Art TastE Wijn Kunst en heerlijk eten op een unieke locatie in Amsterdam
Kortom Art TastE is een maandelijks diner waar je op een laagdrempelige wijze kennis maakt met de heerlijke wijnen van Viniteus en de kunst van de kunstenaar die centraal staat tijdens het diner. Wie weet leer je nog eens wat interessante of bijzondere mensen kennen. Je hebt sowieso een bijzondere avond!

Locatie: Wisselende locatie in en rondom Amsterdam
Prijs: 75 euro all in
Datum: Elke eerste donderdag van de maand
Meer info: check de Facebookpagina van Art Taste en die van Viniteus

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *