Arthur’s Recensie: Bar Brouw

Bar Brouw recensie

Mariska kan altijd erg lachen om mijn restaurant recensies. Ze heeft haar favoriete tafelgenoot daarom gevraagd of hij, wanneer hij weer eens uit eten gaat, een recensie voor Flying Foodie wilt schrijven. Ik zal dat zeker gaan doen! Vandaag schrijf ik een recensie over Bar Brouw.

Vorige week dus een keertje bij Bar Brouw gegeten. Het heeft de uitstraling van een gezellig buurtcafé en de sfeer die er hangt is net zo. Ontspannen en gezellig. Het concept is simpel; je kiest 1 van de hoofdgerechten en daarbij kies je dan nog 2 side dishes. Het idee is hier dat je echt Amerikaans BBQ vlees eet, hoewel er ook een vegetarisch hoofdgerecht is.

Ik ging zelf voor de pork belly en deze was fantastisch! Mals, sappig en smaakvol, maar geen vervelende stukjes vet ofzo. Absolute aanrader en ik zou er zeker voor terug gaan. Mijn tafelgenoten hadden de Burger en ook daar hoorde ik geen klachten. De side dishes waren ook goed. Lekkere aardappelpartjes, goede BBQ saus erbij en ook de coleslaw was smaakvol. En dat alles voor zeer schappelijke prijzen! Het enige dat wat tegenviel was de cheesecake, maar hopelijk was dat gewoon een slechte dag! Hele leuke plek in West!

Bar Brouw

Eten: 8
Service: 8
Decor: 8

Zou ik er nog eens heen gaan: zeker weten!

Bar Brouw Burger

Meer info: Bar Brouw op Facebook of de Bar Brouw Website
Locatie: Ten Katestraat 16, Amsterdam
Kosten: Hoofdgerecht + 2 sides gemiddeld 15 euro

Join the Conversation

  1. that burger looks super yummy

  2. afracooking says:

    Helemaal eens met de review. Ik was er een paar weekjes geleden (pulled pork – geweldig en brisket – lekker). Simpele gerechten, leuke en ontspannen sfeer.

Geef een reactie

Close
© Copyright FlyingFoodie
Close