Arthur’s Recensie: Bar Spek

Deel met vrienden en familie

Bar Spek

Mariska kan altijd erg lachen om mijn restaurant recensies. Ze heeft haar favoriete tafelgenoot daarom gevraagd of hij, wanneer hij weer eens uit eten gaat, een recensie voor Flying Foodie wilt schrijven. Ik zal dat zeker gaan doen! Vandaag schrijf ik een recensie over Bar Spek.

Bar Spek Hotspot Amsterdam

Bar Spek Hotspot Amsterdam

Gisteren met een groepje bij Bar Spek gegeten. Allereerst het interieur. Het ziet er gezellig uit en ondanks dat het helemaal vol zat, is de akoestiek fantastisch. Je kunt elkaar prima verstaan en hoeft zeker niet te schreeuwen.

Als voorgerecht hadden we de anti pasti en de spek plank, beiden waren erg goed. De kwaliteit en de kwantiteit waren uitstekend voor de prijs. Op de terugweg hadden we het erover dat het zeker ook een leuke plek is, om gewoon wat te drinken met een paar van deze hapjes erbij!

Als hoofdgerecht hadden we voornamelijk pizza’s. Ik vond zelf het deeg een klein beetje teveel een broodstructuur hebben, maar het beleg was gewoon goed en smaakvol. De calzone was ook lekker gevuld, maar de manier van vouwen was niet zo handig gedaan. De calzone wordt als het ware van buiten overal naar binnen gevouwen. Het ziet er wel leuk uit, maar zorgt voor veel droge randjes. Zonde! Gewoon 1 keer dubbelvouwen! De steak was uitstekend gebakken. Deze werd vol enthousiasme verslonden.

De bediening was de hele avond zeer vriendelijk en alles klopte steeds. Ze kwam ook genoeg langs om te vragen of iemand nog iets wilde drinken, maar het was nooit opdringerig Top!

Bar Spek

Daarmee kom ik op de volgende keiharde cijfers:

Eten: 7
Service: 8
Decor: 7

Zou ik er nog eens heen gaan: zeker wel, ik denk dat het ook een heerlijke plek is voor een borrel en hapjes!

Meer info: Bar Spek op Facebook
Locatie: Admiraal de Ruyterweg 1, Amsterdam
Kosten: niet duur, goede prijs/kwaliteit

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ik ben echt fan van die Spek plank en dan andere antipasti voorgerecht dat we hadden! Prijs en kwaliteit verhouding zat helemaal snor.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close