Hotspot Bangkok Siam | Dexter Café & Bar

Deel met vrienden en familie

Het lijkt nu een gek idee, maar het kan zijn dat je op een gegeven moment het Thaise eten even zat bent. Gelukkig zijn er in Bangkok nog genoeg andere opties. Eén van deze opties is Dexter Café & Bar op de kruising van de bruisende buurten Silom en Siam in Bangkok. Ze hebben zich voor hun menu laten inspireren door verschillende Westerse landen.

Hotspot Bangkok Siam Sathorn Silom Dexter Cafe pulled pork Hotspot Bangkok Siam Sathorn Silom Dexter Cafe restaurant

Bij Dexter kun je ook nog eens uitstekend terecht voor heerlijke koffie. Ze hebben heel veel soorten koffie van over de hele wereld. Helemaal volgens de huidige trend hebben ze ook hun eigen Cold Brew. Heerlijk en fris. Weer eens wat anders dan een ijskoffie.

Na meerdere gerechten geproefd te hebben, vind ik het moeilijk om één gerecht aan te raden; het was namelijk allemaal heel erg lekker. Misschien dan toch maar de pulled pork burgers: heerlijk!

Hotspot Bangkok Siam Sathorn Silom Dexter Cafe interieur hipsters Hotspot Bangkok Siam Sathorn Silom Dexter Cafe interieur

Dexter Café & Bar is super trendy ingericht. Elke hipster of hipster lover zal zich er helemaal op zijn gemak voelen. Ze gaan al om 09:00 uur open, wat voor Bangkok vrij vroeg is; veel koffie tentjes gaan hier namelijk pas om 11 uur open!

Locatie: Sathorn 8, Bangkok, Thailand
Openingstijden: Dagelijks van 9:00 tot 23:00
Meer info: bekijk de Facebookpagina van Dexter Café & Bar

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close