Caffe Milo | All day hotspot in Amsterdam Oost

Deel met vrienden en familie

In Amsterdam Oost zijn steeds meer fijne tentjes te vinden en Caffe Milo is er daar één van! Een heerlijke plek voor burgers, maar ook voor cocktails!

Caffe milo restaurant amsterdam oost

Caffe Milo hotspot Amsterdam Oost

Caffe milo lunch amsterdam oost

Caffe Milo is zeer zeker niet nieuw in Amsterdam Oost. Ze zitten er al ongeveer 8 jaar. Onlangs hebben ze besloten dat het tijd werd voor wat nieuws en hebben ze zowel de kaart als de inrichting helemaal aangepast. De inrichting van Caffe Milo is gezellig knus vintage, met een vleugje industrieel, maar echt maar een vleugje. Er is een duidelijk aanwezige bar, maar er is ook genoeg plek om te zitten.

De menukaart staat vol met burgers, steaks, pizza’s, goed gevulde salades en een visje van de dag.. Een super aanrader is de classic burger. Heerlijke sappig. Het water loopt me alweer in de mond als ik eraan denk. Net te laat spotte ik op de kaart de Gin Tonic Panna Cotta… helaas zat ik al helemaal bomvol, maar ik ga er zeker voor terug!

Caffe milo restaurant amsterdam oost

Caffe Milo hotspot Amsterdam Oost heerlijke burgers

Bij een café denk je natuurlijk ook aan drankjes. Die zijn in alle soorten en maten te vinden bij Caffe Milo. Veel soorten bier, waaronder lokale brouwerijen. Verschillende Gin & Tonics, maar ook cocktails. Elke woensdag kun je hier terecht voor een cocktailavond, waarbij alle cocktails 5 euro zijn!

Last but not least, moeten we het nog even hebben over het terras van Caffe Milo. Daar zit je heerlijk, ook als de weergoden niet zo meewerken. Je zit er door de glazen wanden namelijk heerlijk uit de wind en mocht dit nog niet genoeg zijn, dan hebben ze ook nog eens heaters onder de parasols zitten. Het terras grenst aan een druk kruispunt, dus je hebt ook nog eens genoeg te zien!

Caffe milo beschut terras amsterdam oost

Locatie: Linnaeusstraat 71, Amsterdam Oost
Openingstijden: Dagelijks van 9:00 – 1:00, vrijdag en zaterdag tot 3:00
Meer info: bekijk de website van Caffe Milo
Gratis Wifi: Ja/Nee

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close