In de chocoladehemel bij Chocolate Company Amersfoort

Deel met vrienden en familie

Chocolate Company Amersfoort Chocolade High Tea
Chocolate Company Amersfoort is een feestje voor de chocoladeliefhebbers. Ga langs voor een heerlijke mok dampende chocolademelk en neem wat bonbons mee naar huis of maak er een echt feestje van en ga voor een complete High Choc!

Zodra je Chocolate Company Café in Amersfoort binnenstapt weet je dat je als chocoladeliefhebber helemaal goed zit. Overal waar je kijkt zie je heerlijke chocolade; van potjes chocoladefondue tot chocolade ijslollies en vitrines vol met chocolade bonbons en taartjes. Aan een tafeltje zitten mensen te genieten van een kop warme chocolademelk.

Flying Foodie geniet van chocolade melk

High Tea & High Choc

Bij Chocolate Company kun je niet alleen terecht voor een heerlijke High Tea, maar ook voor een High Choc. Hoe geweldig klinkt dat? Nou, ik kan uit ervaring vertellen dat het een absolute aanrader is. Je begint met wat hartige broodjes, zodat je niet direct in een suikershock terecht komt. De broodjes zijn belegd met bijvoorbeeld zalm en eiersalade. Maar daarna kun je helemaal los met een heerlijke chocoladefondue waar je fruit, koekjes en mini marshmallows in kunt dippen. Je krijgt heerlijke chocoladepasta’s (die met pistache is hier favoriet!) met toast. Een stuk brownie taart en een stuk cheesecake… En als je dan nog ruimte over hebt, liggen er ook nog een paar bonbons op  je te wachten. Eet van tevoren dus zo min mogelijk, je krijgt hier meer dan genoeg. Bij de High Choc wordt overigens ook heerlijke thee (wij kozen voor groene thee) geserveerd.

Ben je nog op zoek naar een leuke plek voor een feestje met kinderen, een babyshower of het begin van een geweldig vrijgezellen feest? Dan kun je hier ook heel goed terecht!

Chocolade fondue chocolate company High Choc Chocolate Company Amersfoort

Choc Spoons

Eén van de leukste dingen bij de Chocolate Company vind ik de Choc Spoons. Een Choc Spoon is een blok chocolade aan een lepel; even roeren door warme melk en je hebt een fantastische kop chocolademelk. Ze komen in heel veel smaken en je kunt ze ook meenemen naar huis. Deze spoons doen het natuurlijk heel leuk als cadeautje of kleinigheidje!

Choc Spoons Chocolate company

Naast het uitgebreide standaard assortiment Choc Spoons hebben ze ook seizoensgebonden specials. Hierboven zie je bijvoorbeeld de ‘sex on the beach’ cocktail special. Uiteraard is de hoeveelheid alcohol heel summier. Ook heb ik een Choc Spoon met Champagne gespot; als dat geen feestje is weet ik het ook niet meer.

Er is meer dan chocolade

Je zult het bijna niet denken, maar je kunt voor meer dan chocolade terecht bij de Chocolate Company. Ze hebben ook heerlijke belegde broodjes, tosti’s, salades en ontbijtjes, zoals croissants of yoghurt met muesli.

Naast warme chocolademelk (melk, puur en zelfs wit!) serveren ze ook lekkere koffie, thee en koude chocoladedrankjes in verschillende smaken. Voor de drankjes hebben ze allemaal verschillende soorten melk, dus ook met bijvoorbeeld een lactose intolerantie kun je er goed terecht. Verder staan er altijd kannen met gratis kraanwater; wel zo lekker met alle zoetigheid!

Locatie chocolate company Amersfoort

In de koudere maanden kan het in het weekend druk zijn, dus reserveren is zeker aan te raden. De Chocolate Company bevindt zich midden in het centrum van Amersfoort en is dus prima te combineren met een dagje winkelen of een bezoek aan het theater. De Koestraat-garage ligt om de hoek.

Locatie: Arnhemsestraat 20, Amersfoort
Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 18:00 (zondag en maandag vanaf 11:00)
Gratis Wifi: Ja/Nee

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. oh het ziet er zo smakelijk uit jam!

    1. Mocht je het gemist hebben, op Facebook heb ik een winactie staan waarbij je een high choc voor twee kunt winnen 😁

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close