CT Coffee & Coconuts | Meer dan koffie

Deel met vrienden en familie

CT Coffee and Coconuts All Day hotspot in de pijp Amsterdam Zuid
Vanwege de naam denk je misschien dat CT Coffee & Coconuts een hipster koffie-hotspot is, maar in werkelijkheid is het zoveel meer dan dat! Ze hebben naast koffie namelijk ook heel veel verschillende sapjes, hapjes en zelfs volwaardige heerlijke maaltijden. CT Coffee & Coconuts is dus geen koffie-hotspot, maar een echte all day hotspot in een prachtig pand!

CT Coffee and Coconuts All Day hotspot in de pijp Amsterdam Zuid
CT Coffee and Coconuts All Day hotspot in de pijp Amsterdam Zuid
Vroeger zat op de huidige locatie van CT Coffee & Coconuts het prachtige Ceintuur Theater. Een fantastisch statig pand, zoals wel meer bioscopen uit die tijd. Het stond echter al jaren leeg en er werd maar bar weinig mee gedaan. Super zonde natuurlijk! Dankzij de komst van CT Coffee & Coconuts wordt er eindelijk weer gebruik gemaakt van dit prachtige pand. En hoe…!

Menu

Het menu van CT Coffee & Coconuts is zeer uitgebreid: je kunt er ‘s ochtends al terecht voor een (gezond) ontbijt, om vervolgens over te gaan op een heerlijke lichte lunch. Je honger kun je in de (late) middag stillen met wat heerlijke streetfood gerechtjes, terwijl je wacht op je hoofdgerecht! En ja, natuurlijk sluit je af met een super lekker toetje! Tjah, als je hier zit hoef je dus eigenlijk de hele dag nergens anders meer heen!

Goed dan hebben we het over het eten gehad, maar hoe zit het met het drinken? Ook helemaal goed: goede koffie, zeer veel verschillende heerlijke sapjes, maar ook bier, wijn en fris staan op de kaart. Van de sapjes kan ik je zeker die met zoete aardappel aanraden! Dat klinkt misschien wat vreemd, maar het is echt heel erg lekker. Doe het nou maar gewoon. Geloof me 🙂

Natuurlijk mag bij Coffee & Coconuts ook de verse kokosnoot niet missen! Heerlijk, al dan niet met een shot bruine rum.

CT Coffee & Coconuts Ceintuurbaan Amsterdam Zuide
CT Coffee & Coconuts Ceintuurbaan Amsterdam Zuid
CT Coffee & Coconuts Ceintuurbaan Amsterdam Zuid

Kortom, CT Coffee & Coconuts is een heerlijke hotspot in de Amsterdamse Pijp, waar je elk moment van de dag terecht kunt. Of de hele dag, als je er maar niet genoeg van kan krijgen..!

Locatie: Ceintuurbaan 282-284, de Pijp, Amsterdam Zuid
Openingstijden: Dagelijks 7:00-23:00, Za-zo vanaf 8:00
Meer info:  check de Facebookpagina of website van CT Coffee & Coconuts

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close