Dignita | Brunchen Amsterdam Zuid

Deel met vrienden en familie

Op zoek naar een heerlijke plek om de hele dag door te brunchen in Amsterdam-Zuid? Dan moet je zeker een keer langs bij Dignita. Of je nou van zoet of juist van hartig houdt, bij Dignita kun je alle kanten op. Vroeg opstaan is niet nodig, ze serveren de brunch namelijk de gehele dag.

Lunchen brunchen Amsterdam Zuid Dignita

Brunchen is heerlijk

Brunch; dat is nou echt iets wat ik steeds meer ga waarderen. Bij Dignita weten ze hoe het moet, van ‘s ochtends vroeg tot het einde van de middag. Ze maken graag gebruik van eerlijke producten en maken mede daarom zoveel mogelijk zelf. Waar ze maar kunnen maken ze gebruik van producten die ethisch verantwoord zijn en ze werken graag met streekproducten. Van heerlijke gezonde ontbijtjes en verse sapjes tot uitgebreide brunches met eieren en zalm.
Natuurlijk hebben ze ook cocktails, zodat je er een echte sunday funday van kunt maken! Wie wil dat nou niet?!

Gingerfloat Dignita brunchen Amsterdam Zuid

Dignita brunchen amsterdam zuid

Behalve voor ontbijt en brunch, kun je bij Dignita ook terecht voor heerlijke taartjes en cakes. Wat een heerlijke selectie zeg! Ze hebben zelfs twee raw vegan opties. Hier neem je natuurlijk een heerlijke kop koffie bij, of doe eens gek: een icecream float.

De inrichting is lekker modern en door de verschillende kleine verdiepingen is het ruim, maar toch knus. Het personeel helpt je ook op een drukke dag vlot en ze zijn ook nog eens super aardig. Eigenlijk is het enige probleem dat je hier hebt, dat je een keuze moet zien te maken uit al het lekkers van het menu.

Dignita Brunch Amsterdam Zuid vDignita Brunch Amsterdam Zuid

Binnenkort kun je bij Dignita ook terecht voor avondeten in de vorm van kleine bordjes, die je met elkaar kunt delen. Gezien hun uitstekende brunch juichen we dit niet alleen toe, maar staan we zelfs al te trappelen van ongeduld!

Locatie: Koninginneweg 218, Amsterdam Zuid
Openingstijden: Dagelijks van 9:00 tot 17:00
Meer info: bekijk de website van Dignita

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Het eten ziet er daar ontzettend lekker uit! Ik ga het onthouden voor wanneer ik weer eens in Amsterdam ben!

    1. Mariska Author says:

      Leuk! Ben benieuwd hoe je het er zal vinden!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close