Hotspot Antwerpen: Felix Pakhuis

Deel met vrienden en familie

Bij het Felix Pakhuis in Antwerpen kun je de hele dag terecht voor heerlijk eten. Het oude pakhuis is prachtig gerenoveerd en waar jarenlang etenswaar werd opgeslagen, worden nu verse gerechten met een international karakter geserveerd. Je kunt in dit spectaculaire pakhuis ook heel goed terecht met vegetariërs en kinderen.

Hotspot Antwerpen Felixpakhuis

Hotspot Antwerpen Felixpakhuis

Voordat ik naar Antwerpen vertrok had ik al veel gelezen over het Felix Pakhuis. Het zou gaan om een foodmarket en ik dacht dus meteen aan een markt a la de Borough Market in Londen of de NeighbourFood Market in Amsterdam. Dit is echter totaal niet het geval. Het Felix Pakhuis is een super leuk restaurant in één van de prachtig gerenoveerde pakhuizen in Antwerpen Noord. Zelf noemen zich een luxe brasserie en ik kan me daar helemaal in vinden.

Een deel van de producten dat gebruikt wordt voor de gerechten en hapjes in het Felix Pakhuis kun je ook kopen voor thuisgebruik. Dit kan in de nabij gelegen food markt (bij Balls & Glory), maar ook door de items aan te kruizen op de kaart. Dan wordt het voor je klaargelegd en kan je het direct bij vertrek meenemen. Hoe luxe!

Hotspot Antwerpen Felixpakhuis

Op zondag kun je bij het Felix Pakhuis ook terecht voor een heerlijke brunch. Zorg wel dat je van tevoren reserveert, want het is heel erg populair!

Locatie: Godefriduskaai 30, Antwerpen, België
Meer informatie: de website van het Felix Pakhuis  en de Facebookpagina
Openingstijden: di-woe-don 12:00-15:00 en 18:00-22:00, vrij tot 23:00, zat 12:00-23:00 en zon 10:00-21:00

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close