Brunch du Dimanche bij Florent in Utrecht

Deel met vrienden en familie

eggs benedict florent utrecht
Bij Florent in Utrecht kun je terecht voor een fantastische brunch met een franse twist. Prachtige gerechten waarbij het water je in de mond zal lopen.

Verscholen achter het Mariaplein, in een nietszeggend straatje, vind je een trendy Frans restaurant: Florent. Dit rustige plekje in de drukke Utrechtse binnenstad is heel bewust gekozen: het zorgt voor een publiek dat heel bewust naar Florent toekomt, zonder overspoelt te worden door langslopende dagjesmensen en studenten.

restaurant Florent utrecht achter maria plaats

De inrichting van restaurant Florent wordt omschreven als ‘The feeling of New York with a touch of Paris’. Een combinatie van industriële meubels en chique accenten. Een echte ‘eye catcher’ in het interieur is toch wel de met witte verf ondergekalkte spiegelwand, waar je keer op keer iets anders in ontdekt.

interieur restaurant florent

Sunday Funday

Bij Florent geniet je van Frans-Belgische gerechten, met een klassieke bereidingswijze én een twist.
Doordeweeks is het al een leuk restaurant om lekker te eten, maar op zondag is het helemaal een feest. Elke zondag serveren ze bij Florent een uitgebreide brunch met oeufs benedictine, warme wafels, croque monsieurs, bloody mary’s en mimosas. Wij zijn gek op goede Sunday Funday’s en hier zit je daarvoor helemaal goed!

brunch met wafels bij Florent

De oeufs benedictine kan ik je van harte aanraden, ik heb zelden zo’n smaakvolle, goed gelukte versie van dit klassieke gerecht mogen proeven. Elke hap is een klein feestje in je mond.

Behalve losse gerechten hebben ze ook nog een heerlijk wisselend 3-4 gangen menu. Uiteraard kunnen ze bij elke gerecht een heerlijke passende wijn schenken. Wat wil een mens nog meer?

Ral 6034

De prijzen zijn schappelijk. De brunchgerechten zijn tussen de 8 en 11,50 Euro en een driegangen menu heb je voor 37 Euro.

Locatie: Visschersplein 75, Utrecht
Openingstijden: dagelijks van 18:00 tot 23:00 en op zondag al vanaf 11:00
Meer informatie: bekijk de website van Florent

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close