Burger hotspot Geflipt

Deel met vrienden en familie

Hotspot Amsterdam Burgers Geflipt de pijp

Handjes in de lucht van iedereen die een goede burger kan waarderen! Burgers zijn populair, in alle soorten en maten. Tegenwoordig kun je bijna geen eetcafé meer vinden zonder minimaal één burger op de kaart.  Maar een goede burger maken doe je niet zomaar. Gelukkig weten ze bij Geflipt heel erg goed hoe je lekkere burger maakt. Maak kennis met deze heerlijke burger hotspot in de Pijp.

Hotspot Geflipt Amsterdam Burgers

Hotspot Amsterdam Burgers Geflipt de pijp

Het interieur van geflipt is redelijk minimalistisch en modern industrieel ingericht. Lichte kleuren, veel hout en baksteen. Je kan plaats nemen aan een gezellige gedeelde tafel of aan een van de hoge tafels aan het raam. Maar goed, het draait bij een burgertent natuurlijk niet om het interieur, maar op de burgers. En die zijn werkelijk om van te smullen.

Bij Geflipt hebben ze vijf burgers op het menu staan. Drie daarvan zijn rundvlees burgers: ‘Blauw’, met blauwschimmel kaas en perencompote, ‘Vurig’ is een lekker pittige burger en de ‘Geflipt’ een zeer uitgebreide burger met kaas, bacon en een gebakken ei. Een andere burger is een kip burger, de ‘Kiplekker’ met kip en guacamole. Als laatste hebben ze ook een vegatarische optie, de ‘Las Vegas’, een burger gemaakt van o.a. zwarte bonen en zoete aardappels.

Bij elke burgers kun je ook nog extra opties kiezen, zoals extra kaas, jalapeno pepers en bacon. De burgers zijn op zichzelf al flink uitgebreid, dus ik denk niet dat je nog veel extra nodigs hebt.

Hotspot Amsterdam Burgers Geflipt de pijp

Ze gebruiken bij Geflipt graag goede producten en het liefst lokale producten. Zo is de kip biologisch, komt het rundvlees van de boerderij de Lindenhoff en worden de broodjes lokaal ambachtelijk gebakken. Dit proef je niet alleen, het is ook nog eens goed voor het milieu!

Heb je haast of zijn er geen zitplekken meer? Geen probleem, je kan bij Geflipt ook gewoon een burgertje meenemen. We like!

Locatie: Van Woustraat 15, Amsterdam Centrum, de pijp
Meer informatie: de Facebookpagina van Geflipt
Openingstijden: Dagelijks van 11:30 tot 21:30 en vrijdag en zaterdag tot 22:30
Kosten: rond de 8 euro voor een burger, 2,50 voor een portie friet

Op zoek naar een burger hotspot in Amsterdam West? Check dan Frits!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Mariska says:

  Wat toevallig, mijn vriend en ik zijn twee weken geleden naar Amsterdam geweest en verbleven het hoekje om van Geflipt. Jammer genoeg zijn we er niets gaan eten. Nu heb ik wel een beetje spijt. Als we nog eens gaan stoppen we er zeker!
  Liefs
  Mariska

  1. Mariska Author says:

   Ahh dat is inderdaad jammer, zeker omdat je zo dicht bij zat. Heb je wel een super leuke tijd gehad in Amsterdam?

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close