GlouGlou | Franse Wijnbar in Amsterdam

Deel met vrienden en familie

GlouGlou Franse Wijnbar in Amsterdam (de pijp)

Franse wijnbar in Amsterdam. Op zoek naar een Franse Wijnbar, maar ben je op het moment in Amsterdam? Dan zit je bij GlouGlou in de Pijp helemaal goed. Bij GlouGlou waan je je namelijk echt even in een authentieke Franse wijnbar!

GlouGlou Franse Wijnbar in Amsterdam (de pijp)
GlouGlou | Franse Wijnbar in Amsterdam

Na mijn enthousiasme over T’s Bites & Wines (die helaas inmiddels gesloten is), kreeg ik van meerdere mensen de tip om ook de Franse wijnbar GlouGlou in de Amsterdamse Pijp eens te bezoeken. Een super leuke wijnbar, waar ze alleen maar natuurlijke wijnen schenken (Vin Naturel). Ik ging zelf eens kijken en daar kreeg ik geen spijt van!

GlouGlou zou je niet zo snel beschrijven als hip of trendy, maar dat maakt het echt niet minder leuk. Bij GlouGlou krijg je het echte Franse gevoel. Soms lijkt het net even alsof je midden in Parijs zit:  een heerlijk glaasje wijn in je hand, bediening met een prachtig Frans accent en een heerlijk stukje worst voor je neus. Want bij een heerlijk glas wijn hoort natuurlijk ook een lekker hapje. GlouGlou is geen restaurant, maar je kunt er wel terecht voor een paar heerlijke hapjes zoals bijvoorbeeld een plankje charcuterie, olijfjes en natuurlijk een kaasplankje.

GlouGlou Franse Wijnbar in Amsterdam (de pijp) werken mensen met een enorme passie voor natuurlijk wiijn

Bij GlouGlou hebben ze een enorm wijn menu met heerlijke natuurlijke wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië. Tot mijn genoegen zijn de meeste wijnen per glas verkrijgbaar. Zo kun je lekker veel proberen :). Heb je een wijn gevonden die je echt lekker vindt? Dan is er nog meer goed nieuws: ze hebben namelijk ook een winkel. Je kunt je wijn dus ook gewoon mee naar huis nemen!

Mocht je zelf niet gek zijn op wijn, maar je vrienden wel? Ze schenken ook heerlijke koffie en bier van de tap.

Locatie: Tweede van der Helststraat 3, Amsterdam Zuid
Openingstijden: Dagelijks 16:00 – 0:00 , za-zo al vanaf 15:00
Meer info: bezoek de website of Facebookpagina van GlouGlou

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close