Hofhouse Den Haag (dicht bij het station!)

Deel met vrienden en familie

Weet je niet waar je trek in hebt en ben je in de buurt van het Centraal Station in Den Haag? Dan moet je naar Hofhouse!
Hofhouse, de perfecte plaats voor de twijfelaar in de buurt van Den Haag Centraal.

Hofhouse Den Haag

Het beste te beschrijven als een mix tussen een moderne foodcourt en de Martkhal in Rotterdam. De nieuwste hotspot in Den Haag heeft maar liefst 8 verschillende keukens waaruit je kunt kiezen. Italiaans, Mexicaans of Aziatisch, you name it, they’ve got it.

Het concept met 8 verschillende foodbars onder 1 dak, een bar waar je u tegen zegt met speciaal bieren en heerlijke cocktails en 350 zitplaatsen is midden juni opgegaan en ik ging er speciaal voor jullie een kijkje nemen. De ruimte heeft een moderne en toch knusse uitstraling. De inrichting is door niemand minder dan architectenbureau OMA gedaan. Een mooi Rotterdams tintje aan deze Haagse zaak. Het wordt voortaan erg verleidelijk om een tussenstop te maken wanneer je van Den Haag Centraal naar het Spuiplein loopt. Niet alleen voor de grote open serre van 1000m2 maar ook zeker voor het eten!

Lekker eten hofhouse den haag

Hofhouse is doordeweeks al lekker vroeg open waardoor dit de perfecte gelegenheid is voor het ontbijt. Neem bijvoorbeeld een tosti van Toastable, deze tosti`s bestaan uit 3 lagen met de meest uiteenlopende vullingen. Bij Burgerz kun je in de ochtenduren terecht voor typisch Amerikaanse ontbijtgerechten zoals pancakes. Later op de dag zet je hier je tanden natuurlijk in een burger. Voor de lunch kun je kiezen voor een verse pizza uit de houtoven van Da Portare VIA. Of uit een salade, soep of sapje van SLA waar ze uitsluitend biologische producten gebruiken.

Je avondeten haal je bij Mad Mex (Mexicaans) of Noomi (Aziatisch). Een dessert mag natuurlijk niet ontbreken. Ga hiervoor naar pop up foodbar Lekkernijs waar smoothies voor je ogen omgetoverd worden tot ijs of een sorbet door hier stikstof overheen te schenken. Hoe cool is dat?! Geniet na het eten van een lekker drankje aan de bar in combinatie met een oester van de tweede pop up foodbar Zilt en Zalig. Zij hebben een ruime keuze aan oesters maar wees er snel bij. De pop up bars zijn seizoensgebonden en maken daarna weer plaats voor een ander.

https://www.hofhouse.nl/

Hofhouse is de perfecte hotspot voor als je niet kunt kiezen of in een gezelschap bent waar iedereen iets anders wil. Met verschillende keukens en voldoende vegetarische en ook veganistische opties is er voor elk wat wils.

Locatie: Rijnstraat 10, 2515XP Den Haag
Openingstijden: ma-wo 07:30-21:30 do-vrij 07:30-23:00 za 09:00-23:00 zo 10:00-21:30
Meer info: bekijk de website van Hofhouse
Gratis Wifi: Ja/Nee

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close