Hotel The Match Eindhoven – Ideaal voor een citytrip

Deel met vrienden en familie

Hotel The Match Eindhoven is een ideaal hotel voor een weekendje weg in Eindhoven. De kamers van het hotel zijn perfect voor een citytrip. Je slaapt er heerlijk, zodat je bij kunt komen van je drukke dag door de stad wandelen, het winkelen, musea’s bezoeken, hotspots bekijken en natuurlijk goed eten! Wat wil je nog meer?

Hotel The Match Eindhoven

The Match hoofdingang

Hotel The Match is een hotel zonder alle fransjes en extra kosten, maar dat een ideale uitvalsbasis vormt voor jouw trip naar Eindhoven.

De perfecte locatie voor een hotel in Eindhoven

Wanneer je een citytrip plant voor een weekendje weg, is locatie natuurlijk super belangrijk. Je wilt vanuit je hotel snel op de leuke en interessante plekjes zijn en niet steeds nog een eind moeten reizen. Hotel The Match ligt (in wat ons betreft) de leukste buurt van Eindhoven: De Bergen. Drink heerlijke koffie bij Lucifer of BeanBrothers, eet worstenbroodjes bij Houben, ga goed uiteten bij Karzene (en bekijk meteen hun huidige modetentoonstellingen!), en sluit de avond af bij Bobby’s Bar.

Hier op Flying Foodie lees je veel meer over de fantastische buurt De Bergen in Eindhoven!

Mocht je verder willen kijken dan dit sfeervolle buurtje, dan zit je ook hier helemaal goed. Alle Eindhovense hotspots kun je makkelijk lopend bereiken. Het bruisende stadscentrum en het ultra hippe Strijp-S zijn ook makkelijk te bereiken, en anders pak je toch heel makkelijk een Felix huurscooter?

grafitti eindhoven naast the match

De Kamers: goed is goed genoeg

Bij Flying Foodie gaan we dingen niet mooier maken dan ze zijn. Daar heeft niemand wat aan, en eerlijk is eerlijk, de kamers bij The Match zijn basic en hebben weinig opsmuk. Je hebt geen zeeën van ruimte, je waant je niet in een spa met allerlei dure douche gels en je hebt niet het idee dat je in een of ander super high-end hotel verblijft . Voor een citytrip is dit voor mij dan ook helemaal prima: ik kom alleen in mijn hotel om te slapen en te douchen, dus die twee dingen moeten goed geregeld zijn. Bij The Match zit dat helemaal goed: de bedden liggen heerlijk, de douche is ruim met veel warm water en het is schoon en netjes. Dit zie je ook terug in de prijs, de kamers beginnen al rond de 49 euro! (klik hier om te boeken)

Check in and stay out

De slogan van dit Eindhovense hotel is “check in and stay out”, waarmee ze bedoelen dat je niet naar het hotel komt voor het hotel zelf, maar voor de locatie om Eindhoven te verkennen. Dat gezegd hebbende, de hotellounge is super hip ingericht en je kunt er goed relaxen en zelfs werken. Ze hebben een arcade- en pinballmachine staan en je kunt er poolen! Ga ook zeker eens naar het toilet, daar wacht een leuke verrassing. Je ontbijt en snacks kun je kopen in een schattig winkeltje. Gewoon pakken wat je lekker vindt en bij de betaalzuil afrekenen.

The Match in het kort

  • Locatie: Kleine Berg 43, Eindhoven
  • Prijs: vanaf 49 euro per nacht
  • Bijzonderheden: betaalbare kamers met goede bedden, op een perfecte locatie
  • Website: The Match Eindhoven

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close