Hotspot Amsterdam West: Cafe Zurich

Deel met vrienden en familie

Hotspot Amsterdam West Mercatorplein Zurich

Wisten jullie al dat nog niet zo lang in Amsterdam West woon? Ik vond dan ook dat het wel eens tijd werd, dat we een hotspot met jullie uit Amsterdam West gingen delen. We kennen er immers genoeg! Cafe Zurich op het Mercatorplein bijt het spits af.  Een bijzondere locatie die binnen erg knus is, en buiten een prachtig terras heeft.

Hotspot Amsterdam West Mercatorplein Zurich

Hotspot Amsterdam West Mercatorplein Zurich

Het was even wennen, maar inmiddels hebben ik mijn nieuwe buurt helemaal omarmd. De eerste jaren van mijn jeugd bracht ik door in Amsterdam West op de Hoofdweg. Lange tijd was de Baarsjes niet bepaald de mooiste buurt van Amsterdam, maar de laatste jaren komt hier steeds meer verandering in. Heerlijk om te zien hoe de buurt uit mijn jeugd opbloeit.

Café Zurich bevindt zich midden op het Meracatorplein. Een grappig rond gebouw met een oranje dak. Binnen is het super hip ingericht en heeft het echt een knusse sfeer. Nee, dit is in dit geval geen synoniem voor klein en rommelig 😉 Het is binnen namelijk best ruim. In het midden van het café bevindt zich een heus haardvuur. Ik zie mezelf daar al helemaal zitten met mijn handen om een kop warme choco, terwijl het buiten guur weer is.

Behalve het knusse binnen, heeft Zurich ook een enorm terras waar je nu nog lekker kan genieten van de heerlijke nazomer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotspot Amsterdam West Mercatorplein Zurich

Tot nu toe ben ik er alleen nog geweest voor de lunch, maar van vrienden (met smaak) hebben wij al heel veel goede verhalen gehoord over het diner. Aan de broodjes is duidelijk af te zien dat er aandacht aan besteed is en ze zijn zeker niet zuinig belegd. De lunchkaart heeft er zoveel lekkere opties opstaan, dat de serveerster twee keer terug moest komen voordat ik mijn keuze gemaakt had.

Op het internet ben ik wat reviews tegengekomen waar werd genoemd dat de service bij Café Zurich nogal te wensen over laat. Wij delen deze mening absoluut niet. Wij waren juist erg tevreden over het personeel. En de personen die ik hier persoonlijk over gesproken heb, ook.

Kortom, ben je op zoek naar een leuke hotspot in Amsterdam West voor een lekkere lunch, sfeervol diner of een gezellige borrel dan kan ik je Café Zurich zeker aanraden!

Locatie: Mercatorplein 2b, Amsterdam West
Meer informatie: de facebookpagina en de website van Cafe Zurich
OpeningstijdenMa – Do: 9:00 – 1:00, Vr: 9:00 – 3:00, Za: 10:00 – 3:00 en zondag tot 1:00
Kosten: Gemiddeld 17,50 voor een hoofdgerecht, 7 euro luxe broodje, en 3,70 voor een glas huiswijn

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ik ben een week geleden geweest Maris en vooral de bediening was uitmuntend 🙂

  2. Ik stap zo in de trein richting Amsterdam dus deze hotspot ga ik opslaan :D.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close