Hotspot Antwerpen: Balls & Glory

Deel met vrienden en familie

Bij Balls & Glory in Antwerpen kun je terecht voor een flinke gehaktbal die gevuld is met heerlijks. De inrichting is super trendy; er is duidelijk moeite gedaan om het rustieke gevoel van het oude pakhuis te behouden. Een heerlijke plek voor een maaltijd na een dagje Antwerpen.

Hotspot Antwerpen Balls and Glory

Hotspot Antwerpen Balls and Glory

Dagelijks heb je bij Balls & Glory de keuze uit twee soorten warme ballen met een heerlijke vulling, die aangevuld wordt met een stoemp (stamppot) of een uitstekende salade. Wij namen de twee ballen, met eenmaal de stoemp en eenmaal de salade. De ene bal was gevuld met spinazie en de andere met raclette (kaas) en spek! Het was verrukkelijk!

Qua drankjes is de keuze niet reuze, maar wat ze hebben zit helemaal goed. Koffie, wijn, cava en verse sappen. Daarbij schenken ze gratis water; daar zouden meer restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen!

Hotspot Antwerpen Balls and Glory

Het personeel is super vriendelijk en de locatie is wat ons betreft ideaal: gelegen op het hippe Eilandje (Antwerpen Noord) naast het Felix pakhuis en op loopafstand van het MAS. Heerlijk voor op een koude dag om lekker mee op te warmen.

Hotspot Antwerpen Balls and Glory

Locatie: Godefriduskaai 30, Antwerpen, België
Meer informatie: De website van Balls & Glory
Openingstijden: di – do: van 10:00 tot 20:00, vrij-zon: tot 21:00, ma: gesloten

Behalve in Antwerpen is Balls & Glory ook te vinden in Gent!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close