Hotspot Antwerpen: Coffeelabs

Deel met vrienden en familie


Hotspot Antwerpen Coffee labs koffie
In een zijstraat van de altijd drukke Meir vind je een super hip koffie zaakje, dat ook niet in Amsterdam zou misstaan: Coffeelabs. Een goede plek om je innerlijke hipster te voorzien van zijn natje en droogje tijdens een flinke winkelsessie in Antwerpen.

Hotspot Antwerpen Coffee labs koffie

Hotspot Antwerpen Coffee labs koffie

Coffeelabs is veel meer dan alleen een leuke plek om een bakkie koffie te drinken. Je kunt er ook echt heel erg lekker en gezond eten. Je hebt de keuze uit verschillende soorten quiches, salades en soep. Uiteraard is er ook gedacht aan wat lekkers bij de koffie, zoals heerlijke cheesecakes, brownies en notenbars. De prijzen lijken op het eerste gezicht wat hoog te liggen, maar daar krijg je dan ook behoorlijke grote porties voor! Vooral de quiches zijn heel erg lekker!

Helemaal passend in de huidige trend wordt hier duidelijk rekening gehouden met de verschillende eetbehoeftes en allergieën. Ik zag onder andere glutenvrije, suikervrije en veganistische opties, bij zowel de zoete als de hartige lekkernijen. En ook bij de koffie wordt er rekening gehouden met de mensen die liever geen lactose tot zich nemen. Tot slot hebben ze er ook nog heerlijke verse sappen, die ook daadwerkelijk vers worden gemaakt. Hierdoor kan het soms even duren voordat je bestelling er is.

Hotspot Antwerpen Coffee labs koffie

Zoals de vele Macbooks doen vermoeden: er is hier gratis Wifi. Heerlijke plek om even goed bij te komen van een flinke shopsessie op de Meir en te bedenken wat je volgende move zal zijn!

Locatie: Lange Klarenstraat 19, Antwerpen, België
Meer informatie: Facebook pagina
Openingstijden: Ik denk dagelijks van 08:00 tot 18:00 🙂

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close