Hotspot Antwerpen: Mon (Inspired by Josper)

Deel met vrienden en familie

Zin in een lekker stukje vlees, met een goed glas wijn in een hip aangeklede omgeving? Dan zit je bij Mon in Antwerpen Noord helemaal goed. Maar de Brasserie heeft ook andere lekkerheden op het menu staan, zoals bijvoorbeeld kroket van rivierkreeftjes, een kroket met drie soorten kaas, vitello tonato en soep van seizoen groenten.


Hotspot antwerpen Mon inspired by Josper
Hotspot antwerpen Mon inspired by Josper

Mon is Catelaans voor wereld en dat is dan ook terug te zien in het menu. Wie Josper precies was, kwamen we pas na wat zoekwerk achter: een houtskooloven uit Catalonië. Daar kwam dus de heerlijke smaak van het vlees vandaan! Behalve “gewoon vlees” kun je bij Mon ook terecht voor wild.

De inrichting van Mon heeft de New Yorkse flair en deed ons heel erg denken aan de Amsterdamse hotspot Hugo’s Bar & Kitchen. De keuken is omringd door glas; zo kun je toch lekker de keuken in gluren zonder last te hebben van rook en bakluchten.

Hotspot antwerpen Mon inspired by Josper

Mon bevindt zich in Noord Antwerpen, in de buurt genaamd ‘t Eilandje. Je loopt er gemakkelijk in 10 a 15 minuten heen vanaf het centrum, maar je kan er ook heel goed parkeren. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt, zowel op straat als in de Q-Park garage.

Locatie: Sint-Aldegondiskaai 30, Antwerpen
Meer informatie: Facebook pagina Mon
Openingstijden: Elke dag voor lunch en diner

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close