Hotspot Bar Baarsch in Amsterdam West

Deel met vrienden en familie

Hotspots in Amsterdam West zijn geen uitzondering meer: het stadsdeel wordt steeds gezelliger. Vooral rond het Mercatorplein en de Jan Eef vind je veel leuke hotspots. Bar Baarsch is er daar één van. Een gezellig eetcafé met een hippe inrichting en een groot en prettig terras.

Bar Baarsch hotspot Amsterdam West Bar Baarsch hotspot Amsterdam West
Het menu is vrij simpel, met kipsaté en een burger in de hoofdrol, maar de kwaliteit is erg goed. De saté is heerlijk mals en bij het zien van de burgers loopt het water je in de mond. Persoonlijk houd ik wel van een klein menu. Er is een wisselend dagmenu en ook aan de vegetariërs is gedacht. De porties zijn niet klein; je zult hier zeker niet met honger weggaan!

Ook voor een gezellig drankje kun je goed terecht bij Bar Baarsch. Naast lekkere wijntjes en Gin Tonic’s, staan er ook speciaal biertjes op de kaart. De borrelplank is een echte aanrader! Let wel, de portie is ook hier weer zeer royaal. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, een prima plank voor 4 personen!

Bar Baarsch hotspot Amsterdam West

Bar Baarsch hotspot Amsterdam West

Ook met kinderen kun je goed terecht bij Bar Baarsch: op het lunch menu staan veel gerechten die kinderen ook lekker vinden.

Wat mij betreft is Bar Baarsch een heerlijke hotspot in Amsterdam West, waar je de hele dag terecht kunt. Of je nou alleen opzoek bent naar een plek om een drankje te doen, te snacken of voor een hele maaltijd!

Locatie: Jan Evertsenstraat 91, Amsterdam West
Openingstijden: Zon-don 11:00-1:00 en vrij-zat tot 3:00
Meer info: de website van Bar Baarsch
Bron foto 1: BarBaarsch.nl

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Michel says:

    Lekurrrrrrrrrrr

  2. Een aanrader idd! Lekker eten in een hippe tent

    1. Mariska Author says:

      Ik dacht wel dat het je zou bevallen 🙂

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close