Hotspot: Bar Moustache

Hotspot Amsterdam Bar Moustache

Vandaag hebben we een super hotspot voor jullie in Amsterdam. Een hotspot waar je heerlijk Italiaans kunt eten en het personeel super vriendelijk is. Ik kan het je aanraden voor zowel een romantisch diner voor twee, als een leuke plek om met vrienden af te spreken. Zijn jullie al nieuwsgierig naar Bar Moustache?

Hotspot Amsterdam Bar Moustache

Hotspot Amsterdam Bar Moustache

Eerder schreven we al over Bar Spek, Ron Gastrobar, Wunderbar en Bar Brouw. Het is wat met die restaurants in Amsterdam die “Bar” in hun naam hebben.  Net zoals alle voorgaande, kan je ook bij Bar Moustache terecht voor veel meer dan alleen een drankje. Behalve het vaste menu hebben ze ook een heel scala aan specialiteiten. Het personeel neemt de tijd om je het dagmenu uit te leggen, zelfs twee keer als je net als wij de eerste keer niet zo goed op zat te letten.

Ik bezocht Bar Moustache met vrienden die ook wel van lekker eten houden en we besloten voor de volledige ervaring te gaan: prosecco, anti pasti, primi, secondi, wijn en natuurlijk een grand dessert. Alles was echt heerlijk! Bij het dessert bleek er een saus met aardbei overheen te zitten, waar ik helaas allergisch voor ben, maar dat werd prima opgelost zonder gemekker. Het enige puntje van “kritiek”  (beetje overdreven woord in dit geval) kon ik hebben op de risotto, die kan ik namelijk zelf beter maken. Maar goed, ik ben wat dat betreft misschien ook wel een beetje verwend, de risotto was zeker niet slecht.

Hotspot Amsterdam Bar Moustache

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om te reserveren bij Bar Moustache.

Locatie: Utrechtsestraat 141, Amsterdam
Meer informatie: Facebookpagina en website van Bar Moustache
Openingstijden: Van 8:00 tot 1:00 en op vrijdag en zaterdag tot 3:00
Kosten: primi rond de 15 euro en secondi rond de 25.

5 Comments

 • NoahJade schreef:

  Klinkt als een fijne locatie om lekker Italiaans te eten. Sowieso mijn favoriete eten, dus dat kan al bijna niet mis gaan, gelukkig. Wel balen van de risotto. Niet dat het slecht was, maar ik weet dat je bij een Italiaan gewoon verwacht dat het beter is dan de risotto die je zelf maakt. En dat kan ik zelf toevallig ook. Maar als ik uit eten ga, moet het wel echt beter zijn dan thuis. Wel super dat ze niet moeilijk deden over de aardbeiensaus. En balen voor jou dat je daar allergisch voor bent!

 • rachelkromdijk schreef:

  erg mooie locatie zeg! liefs x

 • Johan schreef:

  Hee Mariska, is het restaurant ook een goede voor keuze voor de vegetariërs onder ons? De ambiance ziet er in elk geval goed uit!

  • Mariska schreef:

   Hoi Johan, wat mij betreft wel. Wij hadden zelf allemaal een vegetarische primi en die waren echt heerlijk. Qua secondi hebben ze op het vaste menu maar 1 vegetarische optie, wat er op het wisselende menu staat weet ik natuurlijk niet.
   Mocht je ook geen kaas willen eten dan wordt het echter wel lastig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *