Hotspot: Canvas op de 7e

Deel met vrienden en familie

Hotspot Canvas op de 7e

Vandaag hebben we een hotspot op hoogte voor jullie: Canvas op de 7e! Canvas was geruime tijd dicht voor de verbouwing. Gelukkig zijn ze nu weer open, en hoe! Het resultaat is echt prachtig. Ze hebben misschien wel één van de mooiste uitzichten over Amsterdam. Als het weer meewerkt, kan je hier heerlijk op het dakterras zitten. Mocht dit niet het geval zijn, niet getreurd, vanaf binnen heb je ook een prachtig uitzicht. Rondom het hele gebouw zijn ramen, zodat je van alle kanten van het uitzicht kan genieten.
Hotspot Canvas op de 7e

Canvas zit op de bovenste verdieping van het oude Volkskrant gebouw. Je komt hier door simpelweg de lift naar de zevende verdieping te pakken.  Niet alleen Canvas is flink aangepakt, maar het gehele gebouw. Het verlaten ogende kantoor heeft plaatsgemaakt voor een heus hotel, het Volkshotel.  Ik vind dit een mooi voorbeeld van goed gebruik maken van de huidige bebouwing, in plaats van steeds maar bij te bouwen.

Je kunt bij canvas terecht voor zowel cocktails (ze hebben een zeer uitgebreide kaart) als lunch en diner. Voor wie Canvas al kende voor de verbouwing, ze hebben ook het eten naar een nieuw niveau gebracht. Alle gerechtjes waren bijzonder smaakvol en mooi gepresenteerd, je kan zeker zien dat er veel aandacht in is gaan zitten. Toch is het eten niet duur, wij hadden 4 kleine gerechtjes voor twee personen voor totaal 25 euro.

Hotspot Canvas op de 7e

Hotspot Canvas op de 7e

Toch een kleine kritische noot. Ondanks dat Canvas volgens ons een echte hotspot is, willen we wel een eerlijk beeld schetsen en kan ik dit punt niet onbeschreven laten.  Hoewel het personeel van Canvas echt super vriendelijk is, komen ze wat chaotisch onervaren over. Hopelijk komt hier de komende tijd verbetering in. Canvas is dus wellicht niet geschikt als je weinig geduld hebt of haast 😉

Al met al, bij Canvas zullen ze me nog wel vaker gaan zien, al is het alleen al om van het uitzicht te genieten. Wat blijft Amsterdam toch een mooie stad.

Locatie: Wibautstraat 150, Amsterdam Oost
Meer informatie: Facebookpagina Canvas
Openingstijden: doordeweeks vanaf van 7.00 tot 1:00, in het weekend vanaf 8:00 tot 4:00 en zondag tot 1:00

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close