Hotspot: Carter Bar & Kitchen

Deel met vrienden en familie

Cocktail hotspot Amsterdam Zuid Carter
Zo nu en dan vind ik het heerlijk om een lekkere cocktail te drinken. Maar dan wel een goede, want niets zo teleurstellend als een matige cocktail. Bij Carter Bar & Kitchen in Amsterdam Zuid, vlakbij het Vondelpark, zullen ze je nooit teleurstellen met hun cocktails. Hier werken echt mensen die weten hoe je een lekkere cocktail maakt!

Cocktails worden gemaakt of gekraakt door de kwaliteiten van de barman. En bij Carter hebben ze hele goede! Geen nors en ongeïnteresseerd bar personeel, maar iemand die weet wat hij doet en echt passie heeft voor zijn werk. Zit je aan de bar, dan maakt hij een vriendelijk praatje met je zonder dat dit opdringerig wordt. Hij stelt de juiste vragen en past de cocktail voor je aan. Zo krijgt iedereen de perfecte cocktail! Zo lekker, dat ik nu tijdens het schrijven trek krijg in een cocktail..!

Cocktail hotspot Amsterdam Zuid Carter

Strak, modern en donker met een vleugje vintage; de inrichting van Carter doet mij New York’s aan. Ondanks het moderne en strakke is het super sfeervol binnen. Ze kun je er heerlijk romantisch dineren met z’n tweeën, maar ook gezellig zitten met vrienden.

Cocktail hotspot Amsterdam Zuid Carter

Wisten jullie trouwens dat Carter Bar & Kitchen van dezelfde eigenaren is als Hugo’s Bar & Kitchen? Daar kun je ook al terecht voor fantastische cocktails!

Locatie: Valeriusstraat 85, Amsterdam Zuid
Openingstijden: Dagelijks van 11:00 tot 1:00 vrij-zat tot 3:00
Meer info: De website van Carter Bar & Kitchen

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close