Hotspot Gent: Ellis gourmet burgers

Deel met vrienden en familie

Burgers, burgers, burgers. Wie is er nou niet gek op burgers? Toen ik Ellis Gourmet Burgers zag, wist ik dat ik daar een keer naar binnen moest. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Benieuwd naar de burger hotspot van Gent?

Ellis Gourmet Burger Gent Hotspot Belgie

Ik spotte Ellis Gourmet Burger al vroeg in de ochtend en ik was meteen nieuwsgierig, maar helaas waren ze nog dicht (en stiekem was het ook wel een klein beetje vroeg voor burgers..) Ik besloot licht te ontbijten en lekker te treuzelen tijdens ons laatste rondje door Gent. Rond lunchtijd bevonden we ons toevallig weer in de buurt van Ellis ( … heel toevallig 😉 )

De inrichting van Ellis doet heel erg Amerikaans aan. Maar dan wel hip Amerikaans, zoals je dit veel in New York ziet, niet zoals de dinners van televisie. Ik hou daar wel van, lekker hip!

De kaart van Ellis staat vol met heerlijke burgers. Van klassieke burgers tot de exotische Bollywood delight. Gelukkig is er ook aan de vegetarische mens gedacht.  Zelf ging ik voor een trio van mini burgers. En de één was nog lekkerder dan de andere. Helaas zat ik al vol, want ik had nog wel wat meer burgers willen proeven.

Ellis Gourmet Burger Gent Hotspot Belgie

Behalve in Gent kun je Ellis Gourmet Burgers ook vinden in Antwerpen, Brussel, Knokke-Heist, Brugge en Maasmechelen Village. Een echte Belgische topper dus!

Locatie: Korenmarkt 12, Gent
Meer informatie: de  website van Ellis Gourmet Burgers
Openingstijden: ma-zon: 11:30-23:00 vrijdag en zaterdag tot 0:00

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close