Hotspot Gent: Julie’s House

Deel met vrienden en familie

Tegenwoordig is gezond eten de trend. Wij doen hier ook absoluut aan mee. Op zijn tijd jezelf verwennen met een heerlijke cupcake of lekkere punt taart is natuurlijk wel aan te raden. Als je het dan doet, wil je natuurlijk wel iets heel erg lekkers. In Gent kan je hiervoor terecht bij Julie’s House: een super gezellige bakkerij met de heerlijkste cupcakes en taartjes!

Julie's House Hotspot Gent Belgie Julie's House Hotspot Gent Belgie

Ik ondervond wel een groot probleem toen ik bij Julie’s House was, namelijk het kiezen! Zoveel heerlijke cupcakes, hoe kan je daar nou een keuze uit maken? En alsof dat nog niet erg genoeg is, hebben ze ook nog taarten. Uiteindelijk werd het een speculoos cupcake en een stuk vruchtentaart. Echt heerlijk! De cupcake was echt perfect: smeuïg, maar niet klef, stevig, maar niet droog! En de frosting.. om je vingers bij af te likken.

Bij Julie’s House hebben ze gratis wifi. Mooi, kan je meteen je vrienden de ogen uitsteken met een foto van je heerlijke cupcake op Instagram 😉

Toch is het niet alleen maar zoetigheid dat de klok slaat bij Julie’s House. Je kan er ook terecht voor een heerlijk hartig ontbijt of lunch. En ontbijt is iets dat je niet zoveel tegenkomt in Gent.

Julie's House Hotspot Gent Belgie

Ik kan echt iedereen die in Gent is aanraden om langs Julie’s House te gaan. Het kan, zeker rond lunch tijd, wel wat druk zijn, maar het is zeker het wachten waard. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de lekkernijen mee te nemen. Bij mooi weer kan je dan lekker aan de waterkant gaan zitten.

Locatie: Kraanlei 13, Gent, België
Meer informatie: website van Julie’s House
Openingstijden: wo-zo van 9:00 tot 18:30.
Gratis Wifi?: Ja/Nee

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Wauwiee het water loopt me gewoon in de mond haha! Ziet er echt superlekker uit!

  2. Hoe heerlijk ziet dat eruit! En Gent is zo leuk!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close