Hotspot Gent: Mosquito Coast

Deel met vrienden en familie

Zoals jullie waarschijnlijk al door hebben, is reizen een passie van mij. In Gent kwam ik een super leuk reiscafé tegen. Ik deed iets wat ik zelden doe als ik op een korte stedentrip ben: ik ging er meerdere keren heen! Reis met me mee naar Mosquito Coast.

Mosquito Coast Hotspot Gent Belgie

Mosquito Coast Hotspot Gent Belgie

Je kijkt je ogen uit bij Mosquito Coast. Overal waar je kijkt zie je reis gerelateerde onderwerpen. Een boekenkast vol met reisgidsjes, onderwaterfoto’s, kentekenplaten van all over the world, wereldbollen die als lampen dienen… je kan het allemaal zo gek niet bedenken of ze hebben het. De één noemt het rommelig, maar ik vind het eerder heel erg knus. Het is een avontuur om er rond te kijken.

Niet alleen de aankleding, maar ook de gerechten komen uit alle windstreken. Australische Kangeroe, Gentse Stoof, Saté uit Indonesië en Scampi op Andalusische wijze zijn enkele voorbeelden. Je kan kiezen uit een heel gerecht of verschillende tapas. Ze hebben een ruim assortiment aan cocktails, die met zorg voor je klaar worden gemaakt. Bij ons favoriet: The Big Breasted Bahama Mama!

Met mooi weer kan je terecht in de heerlijk beschutte binnentuin. Is het daar vol? Boven hebben ze ook nog een terras!

Hotspot Gent Belgie Mostquito Coast

Mosquito Coast is wat ons betreft een super hotspot in Gent voor elk moment van de dag. Of je nou gezellig wil dineren met ze tweeën of borrelen met vrienden!

Locatie: Hoogpoort 28, Gent, België

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close