Hotspot: HUGO’S Bar & Kitchen

Update: Hugo’s is per 30-10-2015 definitief gesloten Opzoek naar een hotspot in Amsterdam voor heerlijke cocktails? Wij raden je dan HUGO’S Bar & Kitchen aan. Goede cocktails, heerlijke hapjes en leuk personeel. Wat wil je nog meer?

Cocktail Hotspot Amsterdam Hugo's bar kitchen Cocktail Hotspot Amsterdam Hugo's bar kitchen

De inrichting van Hugo’s doet heel erg New Yorks aan. Strak, modern en donker met een vleugje vintage. Zowel geschikt voor een avond met vrienden, als een romantisch diner voor twee.

Bij Hugo’s weten ze hoe je een cocktail moet maken. Hier gooien ze niet zomaar wat bij elkaar. Je proeft gewoon dat er duidelijk tijd, aandacht en liefde in je cocktails zit.  Behalve de heerlijke losse cocktails, kan je ook terecht bij Hugo’s voor pitchers. Prijzen van de pitchers liggen tussen de 17 en 23 euro en wij haalden er wel zes glazen uit. Super goede deal wanneer je gezellig met een paar vrienden een cocktail wilt drinken.

Regelmatig hebben ze een super aanbieding met oesters. Je betaalt dan slechts 1 euro per oester! Spotgoedkoop! Heerlijk voor de liefhebbers, maar ook voor iedereen die het wel eens een keer wil proberen. De borrelkaart staat vol met heerlijke hapjes. Vooral Hug’s plank was absoluut een favoriet. Een heerlijke plank vol met allemaal hartige hapjes.

Cocktail Hotspot Amsterdam Hugo's bar kitchen

Voor degene die het zich afvragen, ja Hugo is inderdaad het broertje van Franklin (’s Bar & Kitchen) en Carter (’s Bar & Kitchen). Wij zijn zeker fan van deze cocktail hotspot familie!

Locatie: Hugo de Grootplein 10, Amsterdam.
Meer informatie: de facebookpagina en website van HUGO’S Bar & Kitchen
Openingstijden:  Ma- don 17:00 tot 1:00, Za 15:00 tot 3:00 en Zo 15:00 tot 1:00 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *