Hotspot: Radijs

Deel met vrienden en familie

Hotspot Radijs Amsterdam West

Vroeger dacht je bij de Jan Evertsenstraat vooral aan slechte kebab zaken en ongure wasserettes, maar dat beeld hoort steeds meer tot het verleden. In Amsterdam West kun je tegenwoordig heerlijk en hip lunchen. Eén van mijn favoriete plekken is Radijs, in de super hippe buurt de Baarsjes in Amsterdam West. Heerlijk vers brood, ruime porties en bijna alle broodjes zijn ook nog eens verkrijgbaar als salade! Wat wil je nog meer? Nou, je kan er ook nog eens heerlijk buiten zitten aan de gracht!

Hotspot Radijs Amsterdam West Hotspot Radijs Amsterdam West

Amsterdam West en zeker ook de Jan Evertsenstraat worden steeds hipper; Radijs draagt daar zeker haar steentje aan bij. De inrichting is super hip, met veel (oud) hout. De broodjes zijn behoorlijk royaal en het menu bevat onder andere heerlijke Amsterdamse klassiekers, zoals een broodje (goede) ossenworst. Behalve voor de lunch kun je bij Radijs ook prima terecht voor een gezellig diner.

In de zomer kun je heerlijk aan het ruime terras zitten met uitzicht op de gracht, maar aan de sombere dagen hebben ze ook gedacht. Je kunt hier heerlijk op de verwarming zitten! Dit is niet alleen heel gezellig, maar je krijgt er ook een heerlijk warme kont van 😉

Hotspot Radijs Amsterdam West

Ik zeg: op naar de Baarsjes! Radijs is van de zelfde eigenaren als Frits, die je iets verder op in de straat vindt!

Locatie: Jan Evertsenstraat 41, Amsterdam West
Meer informatie: de website en de Facebookpagina van Radijs
Openingstijden: Ma-vrij 8:30-2:00, zat: 10:00-2:00 en zon tot 1:00

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Hhhhm, het ziet er echt heerlijk uit!
    Liefs Iep

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close