Hotspot: SLA

Deel met vrienden en familie

Happy Hotspot zondag! Vandaag hebben we een groene hotspot voor jullie. Eentje waar je zult vertrekken zonder schuldgevoel, maar wel met een lekker volle buik. Gezond eten wordt ook buiten de deur steeds gemakkelijker. Wij willen je graag kennis laten maken met onze hotspot SLA! Dit soort salade tentjes zijn al jaren populair in New York en beginnen nu langzaam aan ook Nederland te veroveren.

Hotspot Amsterdam SLA bar

Hotspot Amsterdam SLA bar

SLA is een Salade Bar, je kan er dus terecht voor, juist ja, sla. Bij SLA stel je je eigen salade samen. Je kiest je blad, dressing, graan/zaad of peul, 3 groentes en een topping. Eventueel nog een extra premium topping, hier betaal je dan wel extra voor.
Gelukkig hebben ze ook een aantal vaste salade combinaties, voor het geval je geen zin hebt om na te denken of alle keuzes je een beetje teveel worden (dit overkomt mij nog wel eens).

De salades zijn gerust groot te noemen. Ik nam een salade mee naar huis als bijgerecht, maar het was zoveel, dat ik aan de salade ruim genoeg had.

Behalve het grote aanbod aan sla, kan je bij SLA ook terecht voor gezonde drankjes. Ze hebben zowel shotglaasjes met tarwegras als rode, groene en roze smoothies. Wordt dit je allemaal een beetje te groen en gezond, dan kun je ook gewoon terecht voor frisdrank, thee en koffie.  Bij dat laatste kan je uiteraard kiezen voor biologische magere-, soja- of amandelmelk.

Hotspot Amsterdam SLA bar

Het interieur van SLA is heerlijk fris, wit en hip. Er is duidelijk nagedacht over de details. Het is natuurlijk wel een beetje hipster, maar daar houden wij stiekem wel van. SLA is inmiddels zo populair, dat ze al drie vestigingen in Amsterdam hebben.

Locatie: Ceintuurbaan 149 en  Westerstraat 34 en Claude Debussylaan 35, alle te Amsterdam
Meer informatie: facebook pagina of website van SLA
Openingstijden: dagelijks van 11:00 tot 21:00
Kosten: salades vanaf 8 euro en sapjes vanaf 4,50 euro

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close