Hotspot: Société Wunderbar

Societe Wunderbar Hotspot Amsterdam Centrum

[Permanent gesloten]Het is weer zondag en dus weer tijd voor een hotspot! Vandaag wederom een hotspot in Amsterdam. Société Wunderbar, de naam is een beetje een tongtwister en de locatie is misschien even zoeken, maar als je het dan eenmaal hebt gevonden: zeker de moeite waard! Lees verder en ik leg je uit waarom je aan het einde van een shopsessie hier een hapje moet gaan eten! Oh ja, vergeet de cocktails niet!

Société Wunderbar Société Wunderbar

De naam deed mij denken aan een chique Frans restaurant of een studentenhol (een beetje tegenstrijdig, ik weet het). Société Wunderbar bleek in werkelijkheid gewoon een gezellig hip restaurant met een goede bar te zijn. Het bevindt zich in een zijstraat van het Rokin en dan nog eens in de kelder. Het is dus even zoeken. Eenmaal binnengekomen is het heel sfeervol. De bediening is vriendelijk en professioneel en de cocktails zijn lekker. Wat wil je nou nog meer?

Nou eten natuurlijk! Het menu staat vol met heerlijke borrelhapjes, maar ook voor een voordelige maaltijd kun je hier terecht.

Wat absoluut opviel was de portiegrootte. Gezien de prijs en de locatie hadden we geen hoge verwachtingen, maar Société Wunderbar overtrof al onze verwachtingen. De porties zijn echt GROOT! Ik had gekozen voor de fish & chips en zelfs met de helft van de portie vis was ik nog tevreden geweest. Niet op te krijgen!

Société Wunderbar

 

Mij ga je hier zeker nog eens aantreffen. Lekker eten en een goede locatie voor na het shoppen of voor een avondje stappen in het centrum van Amsterdam!

Locatie: Enge Kapelsteeg 3, Amsterdam
Openingstijden: ’s maandags gesloten, overige dagen vanaf 11:30
Kosten: 14-19 euro voor een hoofdgerecht 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *